Golfreisnieuws nr. 369, 4 augustus 2017

Leren golfen op Golfcentrum Hoenderdaal

Vlakbij de snelweg A12, Utrecht-Arnhem ligt Golfbaan Hoenderdaal. Onderdeel van Health Centrum Hoenderdaal. Een korte 9-holes golfbaan. Het Golfcentrum Hoenderdaal is vooral geschikt voor de beginnende golfer.

Lees verder

Hoenderdaal Open 2017

Op 25, 26 en 27 augustus wordt het Hoederdaal Open gespeeld. Er kunnen maximaal 120 spelers deelnemen. Het is een strokeplaywedstrijd voor dames en heren zonder handicapverrekening. Men speelt 1 wedstrijd in de voorronde waaruit de beste 54 spelers zich plaatsen voor de halve finale en daarvan 27 voor de finale. Inschrijven kan op: Hoenderdaal.com.

Clubkampioenen naar QL Glenmorangie Champions Trophy

Op zaterdag 14 oktober wordt op de Eindhovensche Golf Club voor het eerst de QL Glenmorangie Champions Trophy gespeeld. Voor dit prestigieuze toernooi kunnen alleen de clubkampioenen strokeplay dames en heren zich plaatsen.

Lees verder

Zeewolde Cup Jeugd

Het ene na het andere golftoernooi wordt georganiseerd. Op golfbaan Zeewolde wordt op zondag 20 augustus voor de zesde keer de Zeewolde Cup Jeugd gehouden. Een toernooi voor alle jeugd van Nederland vanaf handicap 54 die ook telt voor de NGF Junior Ranking.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder,Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's:: Hoenderdaal,QL Glenmorangie Champions Trophy, Zeewolde Cup JeugdBert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters