Golfreisnieuws nr. 370, 10 augustus 2017

De verborgen parels van Thailand

Bij Nederlanders is Thailand vooral bekend om haar culturele bezienswaardigheden, de prachtige natuur en het mooie weer. Er zijn Nederlandse golfers die de Thaise golfbanen kennen, maar dat percentage is nog gering. Jammer, want het land heeft heel wat verborgen pareltjes. Golfbanen die een bezoek aan het land meer dan waar maken.

Lees verder

Golfreis Thailand met 3D Golf

Een van de arrangementen is een 9-daagse golfreis (7 nachten) naar het 5-sterren resort Centara Grand Beach Resort. Dit in koloniale stijl gebouwde hotel ligt in het centrum van Hua Hin, direct aan een mooi strand. Golfen kan op een van de acht mooie en uitdagende banen waarvan Black Mountain en The Banyan een absolute uitdaging zijn om te spelen met uitstekende faciliteiten, sfeervol, authenthiek of modern clubhuis en Pro shop. Kijk op: 3Dgolf.nl.

Beoordeel golfbanen Thailand

Heeft u al eens gegolfd in Thailand? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar i.nl.

Andere naam voor Medal Course van Montrose

Montrose Golf Links heeft aangekondigd de vermaarde Medal Course volgend jaar om te dopen in 1562 Course. Deze unieke actie is een erkenning voor de belangrijke rol die een van de oudste golfbanen ter wereld, gelegen aan de oostkust van Schotland, in de golfhistorie heeft gespeeld.

Lees verder

Twee goede doelen toernooien op de Goyer

Op maandag 9 oktober organiseert stichting Golf4Charity een bijzonder en zeer exclusief fundraising golftoernooi op Golf & Country Club de Goyer in Eemnes. Twee weken later organiseert Kiwanis Hilversum –Baarn het Business Golftoernooi voor Dream4Kids.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder,Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's:: Thais Verkeersbureau, 3D Golf, Montrose Golf Links Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters