Golfreisnieuws nr. 371, 17 augustus 2017

'The Big Easy' op KLM Open

Ernie Els, viervoudig Majorwinnaar en voormalig nummer 1 van de wereld, maakt zijn opwachting in het KLM Open 2017 dat van 14 tot en met 17 september wordt gehouden op The Dutch in Spijk

Lees verder

Southport een waar golfparadijs

Ook zo genoten van het British Open op Royal Birkdale Golf Club en begint het al een beetje te kriebelen. U kunt zelf ook de strijd aangaan met deze fameuze linkscourse en ervaren wat winnaar Jordan Spieth allemaal te verduren heeft gekregen. En in de nabije omgeving liggen ook nog tal van andere pareltjes.

Lees verder

Beoordeel Golfbanen Southport

Heeft u al eens op de golfbanen in Lancashire, de provincie waarin de Royal Birkdale Golf Club ligt, gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

SingleGolfers Open 2017 op Best

Op zondag 15 oktober vindt voor de vijfde keer het SingleGolfers Open plaats. Dit jaar wordt gespeeld op Best Golf & Country Club te Best. Deelname staat open voor alle golf spelende singles (alleenstaanden) en sportsingles (de partner speelt geen golf).

Lees verder

Eigen wijnen PGA Catalunya Resort

Op PGA Catalunya Resort kunnen gasten en huiseigenaren binnenkort van op het resort zelf verbouwde wijnen genieten: Celler Mas Hereu. Daarmee verhoogt een van de meest luxueuze golf- en lifestyle bestemmingen in Europa haar status nog verder.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder,Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's::KLM Open, Verkeersbureau Great Britain/Southport, Single Golfers, PGA Catalunya, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters