Golfreisnieuws nr. 376, 27 september 2017

Voor wie ze nog niet KENT

Waanzinnig mooi, linksgolf in de puurste vorm, historie van jewelste en de droom van iedere golfer? Het Engelse graafschap Kent wemelt van dit soort juweeltjes van golfbanen. Golfreiswijzer speelde er zeven. In deze special een verslag over zeven totaal verschillende banen.

De Royals: St. George’s en Cinq Ports

Vrijwel iedere golfliefhebber kent, van naam tenminste: Royal St. George’s Golf Club. Een prachtige linksbaan met een rijke historie aan British Open's.Op negen minuten rijden van Royal St. George’s ligt nog zo’n oude linksbaan: Royal Cinq Ports Golf Club. Ook dit is geen onbekende golfbaan voor The Open.

Lees verder

Littlestone Golf Club

De route van Dover naar het zuidelijker gelegen Littlestone geeft je in de drie kwartier al een prachtig beeld van wat Kent te bieden heeft: Prachtigelanderijen en knusse dorpen. De twee golfbanen van Littlestone Golf Club zijn: The Championship Links en The Warren.

Lees verder

Prince’s Golf Club North Foreland Golf Club

Prince’s Golf Club is de ideale golfbestemming voor een groepje fanatieke golfers. De drie 9-holes lussen aan de kust bij het historische plaatsje Sandwich schreeuwen om golfers die niet vies zijn van een of meerdere dagen linksgolf voor relatief weinig geld. Op een half uur rijden ligt bovenop de krijtrotsen: North Foreland Golf Club.

Lees verder

Marriot Tudor Park Hotel & Country Club

Tussen al dat geweld van linksgolf op vrij vlakke banen is er niks mis met het spelen van een heerlijke parkbaan op de rollende heuvels van een natuurpark. Marriot Tudor Park Hotel & Country Club is zo’n lekkere parkbaan.

Lees verder

London Golf Club

Het is bikkelen geblazen op de London Golf Club, een European Tour Destination. Dat zegt de meest fanatieke golfers wel genoeg. Dit label geeft aan dat dit een golfbestemming is van wereldklasse.

Lees verder

Algemeen en links

Meer informatie over Kent en Golf in Kent is te vinden op: - www.golfinkent.co.uk - www.visitkent.co.uk Deze golftrip werd mede mogelijk gemaakt door: - Visit Kent - Heady Public Relations - P&O Ferries - Mazda Nederland

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's:: Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters