Golfreisnieuws nr. 373, 12 september 2017

Orkaan Irma verhindert deelname Ernie Els aan KLM Open

Ernie Els start donderdag niet in het KLM Open op The Dutch in Spijk. De in Florida woonachtige golfer uit Zuid-Afrika heeft besloten bij vrienden en familie te blijven in het door de orkaan Irma getroffen gebied.

Lees verder

Pin High Golfcruise

Een wel heel relaxte manier om op golfvakantie te gaan, is met een luxueus cruiseschip. Pin High organiseert april volgend jaar weer een nieuwe 10-daagse Golfcruise.

Lees verder

Hotels en Golf in Kinsale

Het pittoreske en iconische Ierse plaatsje Kinsale is onder golfers over de hele wereld beroemd om zijn Old Head of Kinsale Golf Links. Maar ook de attractieve parkbaan van Kinsale Golf Club is een bezoek meer dan waard.

Lees verder

Beoordeel de golfbanen in Kinsale

Heeft u al eens gespeeld op de golfbaan in Kinsale? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga Naar: Kinsdale Golf Club.

KLM Open Charity Battle levert 55.000 euro op

De Charity Battle, het jaarlijkse golftoernooi met bekende Nederlanders aan de vooravond van het KLM Dutch Open 2017 , is gewonnen door het team van Fonds Gehandicaptensport.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder,Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's:: Tim Buitenhuis, Pin High, Golfsupport, Kinsale Golf course, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters