Golfreisnieuws nr. 375, 18 september 2017

Neerlands Hoop op 98ste KLM Open

Na het falen van crack Joost Luiten en routinier Maarten Lafeber liet Neerlands Hoop zich van de beste kant zien in het 98ste KLM Open op The Dutch. Wil Besseling, 20ste, en Daan Huizing, 38ste, finishten in de middenmoot van het eindklassement. Tegelijkertijd ontwikkelde de totaal onbekende Max Albertus, 48ste, zich tot nieuwe golfheld.

Lees verder

Aphrodite Hills eerder open

Voor de Nederlandse golfer die graag op Cyprus golft, was het de laatste maanden afzien. Aphrodite Hills Golf werd ingrijpend gerenoveerd. Er is echter goed nieuws te melden. De 2,5 miljoen euro kostende upgrade van de golfbaan ligt voor op schema. Aphrodite Hills gaat 19 januari 2018 al open.

Lees verder

Golfarrangementen naar Aphrodite Hills Golf

De golfbaan en allerlei golfarrangementen waarin de golfbaan is opgenomen zijn te boeken bij: Executive Golf.nl, 3D Golfvakanties, Pin High, Golftime

Beoordeel Aphrodite Hills Gols

Heeft u Aphrodite Hills Golf al eens gespeeld? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga naar: Golfreiswijzer.nl.

Amsterdam Golf Show 2018

De twaalfde editie van de Amsterdam Golf Showzal volgend jaar worden gehouden op 21 en 22 april op Amstelborgh-Borchland Amsterdam. De show zal, net als voorheen, weer garant staan voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten en demonstraties. Bovendien zullen tal van exposanten op de Amsterdam Golf Show hun producten en diensten onder de aandacht brengen. Voor golfers is de Amsterdam Golf Show dan ook beide dagen 'the place to be'. Zet de data dus alvast in de agenda! -- niet bekende codefoto-code Meer info op Amsterdam Golf Show Amstelborgh-Borchland

Meten is weten

Uit het recentelijk uitgebrachte KPMG Golf Participation Report for Europe 2017 komen een aantal interessante weetjes over golf in Europa naar voren. Zo groeide het aantal geregistreerde golfers in Europa vorig jaar met bijna 83.000 (+ 2%).

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Leo van de Ruit, Lia Grooters,
Foto's:: Leo Van De Ruit, Getty Immage, Aphrodite Hills, Amsterdam Golf Show, KPMG Golf Benchmarkt, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters