Golfreisnieuws nr. 378, 17 oktober 2017

Golfen op Victoria Golf Course in de Algarve

Wat overkomt je en hoe ervaar je het als je wordt gevraagd om een Pro Am op de European Tour te spelen. Onze verslaggever werd tijdens de Portugal Masters in Vilamoura gekoppeld aan George Coetzee. Hij schrijft daar over. Ook aandacht voor de golfbaan Victoria Golf Course en golfreizen naar het gebied.

Hoe is het om Pro Am Portugal Masters te spelen?

Onze verslaggever werd tijdens de Pro Am van het Portugal Masters gekoppeld aan George Coetzee, de Zuid-Afrikaan die nog geen week daarvoor derde werd bij het KLM Open. Een topgolfer, een baan in topconditie, publiek langs de lijnen en een starter die je aankondigt… Genoeg ingrediënten om als amateur geen bal meer te raken!

Lees verder

Ook eenvoudige amateur kan op Victoria Golf Course terecht

Het is natuurlijk geweldig dat onze verslaggever mee mocht doen aan het Pro Am van de Portugal Masters. Zo’n uitnodiging sla je niet af. Victoria Golf Course is echter ook door de ‘gewone man’ te boeken voor een amateurrondje. Het is een ruim opgezette vergevingsgezinde golfbaan, waar in 2005 het World Championship werd gehouden en sinds 2007 de Portugal Masters.

Lees verder

Golfreizen naar Victoria Golf Course

Onze verslaggever speelde samen met Bert Trommelen en Eric Bakker, directeuren van respectievelijk 3D Golfvakanties en Pin High. Deze golftouroperators hebben golfreizen waar Victoria Golf Course in is opgenomen.

Pin High

Pin High biedt shortbreaks en weekpackages aan naar het vijfsterrenhotel Tivoli Marina Vilamoura. Dit luxe resort heeft een droomligging: pal aan de bruisende jachthaven en het Falesia strand. Het aanbod van faciliteiten is indrukwekkend en maakt het een royaal verwenhotel. De prijzen die Pin High rekent variëren per seizoen. Goedkoopste vanafprijs (zonder vlucht) voor een shortbreak: € 419 pp en € 839 pp voor een week. Kijk op:website van Pin High.

3D Golfvakanties

3D Golfvakanties biedt een 5-daagse golfreis aan naar het aan de golfbaan gelegen vijfsterren Anatara Vilamoura Algarve Resort. Het hotel ligt net buiten Vilamoura, direct aan de Dom Pedro Victoria Golf Course. De luxe jet-set jachthaven en het casino van Vilamoura liggen op slechts enkele minuten rijden van dit hotel. Vanafprijs voor een shortbreak inclusief vlucht is €849. Meer informatie op de website van 3D

Beoordeel Victoria Golf Course

Heeft u de Victoria Golf Course zelf al eens gespeeld? Laat dan een review op onze website achter. Ga naar: Golfreiswijzer.nl.

Tot slot

Golfreiswijzer speelde de Pro Am van het Portugal Masters op uitnodiging van het Portugees Verkeersburo , een van de grote sponsors van dit toernooi. Het verblijf was in het aan de Victoria Golfcourse gelegen Anantara Vilamoura Resort, een luxe hotel met 280 kamers en suites, vijf zwembaden, spa, fitness, diverse restaurants en tal van andere faciliteiten. Dit alles op slechts vijf minuten van Vilamoura’s jachthaven gelegen waar weer tal van winkels, bars, restaurants en clubs te vinden zijn. Naast de door Arnold Palmer ontworpen Victoria Golf Course vallen ook de Old Course, Millenium, Pinhal en Laguna onder de vlag van Dom Pedro Golf en zijn in de nabije omgeving nog eens dertig golfbanen te vinden. Zie ook: visitportugal.com

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Ron Peereboom Voller, Lia Grooters,
Foto's::Ron Peereboom Voller, Pin High, 3D Golfvakanties, Victoria Golf C ourse, Golfreiswijzer, Lia Grooters