Golfreisnieuws nr.38, 7 januari 2008
In dit nummer aandacht voor:
Vakantiebeurs
Een whitefee boeken voor ijsgolfen
Slang eet golfballen
Recherche zoekt agenten voor op de golfbaan
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Vakantiebeur

Op de Vakantiebeurs 2008 die woensdag 9 januari 2008 van start gaat, wordt net als vorige jaar in hal 11 een heel golfdorp ingericht. Golfreistouroperators presenteren zich daar. Beginnelingen kunnen in het dorp de golfsport eens een keer uitproberen en geoefende golfers kunnen ook hun kunnen laten zien op simulatoren. In het dorp komen alle facetten van de golfsport aan de orde.

Lees verder

Een whitefee boeken voor ijsgolfen

Geen green, geen fairways, geen rough en toch golfen. Volgens IJsburo, een touroperator die gespecialiseerd is schaatsreizen in Zweden, kan dat. De touroperator organiseert in het Zweedse Arvidsjaur, vlakbij de poolcirkel, ijsgolfen.

Lees verder

Slang eet golfballen

In het Australische New South Wales heeft een dierenarts een slang geopereerd die zich tegoed had gedaan aan vier golfballen. De operatie redde het leven van het beest dat de golfballen voor eieren had aangezien en opgegeten.

Lees verder

Recherche zoekt golfende agenten

Eind december bracht NRC Handelsblad een opmerkelijk bericht over de Nederlandse recherche die zich meer gaat richten op de bovenwereld. Nu is er vooral aandacht voor het criminele milieu. Maar daardoor zijn agenten onvoldoende in staat informanten te 'runnen' in de bovenwereld. De Politieacademie levert daarom volgend jaar de eerste specialisten af: politiemensen die o.a. hun slag kunnen slaan op de golfbaan.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: freesnakepictures.com, IJsburo, freedigitalpictures, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers