Golfreisnieuws nr. 381, 29 november 2017

Genomineerden Golf Pers Prijs 2017

Ruud Taal en Jan Kees van der Velden zijn genomineerd voor de Golf Pers Prijs 2017. Taal verdiende zijn nominatie met de sprookjesachtige foto ('Frozen') van een golfbaan onder winterse condities. Van der Velden dankt zijn nominatie aan zijn artikel 'De wil om te slagen' dat in Golfers Magazine gepubliceerd is.

Lees verder

The Links Valley eerste omkeerbare golfbaan in Europa

Op het moment dat ik dit verhaal tik, staat de teller op 203 dagen en 23 uur. Dus over een maand of zeven om precies te zijn op 1 juni 2018 - is ons land een nieuwe en heel bijzondere golfbaan rijker: The Links Valley.=

Lees verder

Primeur GLFR Business voor G & CC Liemeer

Golf- & Country Club Liemeer implementeert als eerste golfbaan in Nederland het kostenbesparende en omzet verhogende online platform GLFR Business; het nieuwste op gebied van digitale oplossingen voor golfbanen

Lees verder

Bernardus Golf Club absolute top

Het heeft letterlijk en figuurlijk heel wat voeten in de aarde gehad, maar de nieuwe, prestigieuze, door de Amerikaanse architect Kyle Philips ontworpen Cromvoirtse Golf Club begint aardig vorm te krijgen.

Lees verder

Redline Golfcadeaus

Sinterklaas is weer in het land en als die op 6 december terug naar 'Spanje' vertrekt, breekt de Kersttijd aan. Tijd dus voor cadeautjes! Redline Golf heeft een complete lijn aparte golfcadeaus. Niet alleen om met Kerst te geven, maar ook bij andere gelegenheden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters,
Foto's: Ruud Taal, GLFR Business, Stockfoto, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters