Golfreisnieuws nr. 383, 12 december 2017

Hampshire Sint Nicolaasga wordt Landhotel de IJsvogel

Bij Hampshire Sint Nicolaasga, op een steenworp afstand van golfbaan St. Nyk, wordt momenteel hard gewerkt aan een gloednieuw multifunctioneel gebouw dat ruimte moet bieden aan maximaal 120 personen. Daarnaast gaat het hotel in het voorjaar van 2018 verder onder de nieuwe naam: Landhotel de IJsvogel.

Lees verder

Geef een beoordeling

Op een steenworp afstand van het Landhotel de IJsvogel ligt de golfbaan St Nyk. Heeft u daar al eens gespeeld? Geef dan een beoordeling op onze website. Ga naar: Golfreiswijzer.nl

Decembervoordeel bij Pin High

December is een dure maand. Het geld vliegt de portemonnee uit en dan is het uitermate sympathiek van Pin High Golftravel dat het juist in deze maand met een aantrekkelijke voordeelactie komt.

Lees verder

Vlaanderen tijdens IGTM in de prijzen

Vlaanderen is tijdens de in het Zuid-Franse Cannes gehouden International Golf Travel Market in de prijzen gevallen. Onze zuiderburen zijn door de internationale golfreismedia uitgeroepen tot IAGTO 'Onontdekte golfbestemming van het jaar 2017'.

Lees verder

Beoordeel Vlaamse golfbanen

Heeft u al eens op de Vlaamse golfbanen gespeeld? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Garmin golfhorloge leuk kerstcadeau

Op zoek naar een leuk cadeau voor de kerst. Dan is een golfhorloge van Garmin zeker het overwegen waard. In de Garmin cadeaugids staan twee aantrekkelijke GPS horloges: de Approach S60 en de Approach S20.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters,
Foto's: Landhotel de IJsvogel, Pin High, IAGTO, IGTM, Garmin Golfhorloges, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters