Golfreisnieuws nr. 384, 18 december 2017

Golfen op de Azoren

De Azoren zijn adembenemend mooi. Deze archipel van negen vulkanische eilandjes in de Atlantische oceaan wordt qua natuurschoon wel vergeleken met Schotland, Ierland en Nieuw-Zeeland en zijn populair bij natuurliefhebbers en wandelaars. Maar wie genoeg heeft van de traditionele golfbestemmingen, kan daar als golfer ook zijn hart ophalen.

Lees verder

Laat een review achter

Heeft u al eens gegolfd op de Azoren? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Anne en Joost de beste

Anne van Dam en Joost Luijten zijn niet geheel verrassend uitgeroepen tot Golfster en Golfer van het Jaar 2017. Voor Anne, die er helaas niet in slaagde onlangs haar Amerikaanse tourkaart te halen, was het de tweede keer. Joost is nu al voor de achtste keer gekozen tot beste golfer van ons land.

Lees verder

International Golf Travel Market 2018 in SloveniŽ

De International Golf Travel Market 2018, in de golfreiswereld de belangrijkste beurs, wordt van 15 tot en met 18 oktober 2018 gehouden in het GR Exhibition and ConventionCentre in de Sloveense hoofdstad Ljubljana.

Lees verder

Portugal grossiert in prijzen bij World Travel Award 2017

Portugal is een geweldig land om te golfen, maar er is zoveel meer te beleven. Niet voor niets werd het de grote winnaar bij de World Travel Awards 2017. Als eerste Europees land is het verkozen tot 's werelds beste vakantiebestemming. Bovendien kwamen het Portugees toeristenbureau en de website van Visitportugal bij de verkiezing als beste uit de bus.

Lees verder

Beoordeel de Portugese Golfbanen

Heeft u al eens gegolfd op een van de Portugese Golfbanen? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters,
Foto's: 3D Golfvakanties, Ronald Speijer, IGTM, Visit Portugal, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters