Golfreisnieuws nr. 385, 21 december 2017

Prettige feestdagen

De medewerkers van Golfreiswijzer.nl wensen de bezoekers van de website en de lezers van de nieuwsbrieven, prettige Kerstdagen en een gelukkig 2018 vol golfervaringen op mooie golfbestemmingen.

Golfen op Tazegzout Golf in heerlijk winterzonnetje

Ook zon zin om aan het winterweer te ontsnappen? Te golfen met de zon in je gezicht, de Saharawind door je haren, op droge fairways en supersnelle greens? Vlieg dan in drie vier uur naar Agadir, Marokko en ga spelen in Taghazout Bay, een ideale golf-zonbestemming. Hier schijnt de zon ruim driehonderd dagen per jaar en is de temperatuur overdag, zelfs in december nog 22C. Een heerlijke temperatuur om te golfen of niet?

Lees verder

Golfarrangementen naar Tazegzout Golf Club

Niet alle golftouroperators bieden het Hyatt Place Taghazout Bay in combinatie met Tazegzout Golf Club aan. Golftime biedt alleen de Golf Club aan. Kijk op website van Golftime. Pin High biedt het hotel en de golfbaan aan in een arrangement Kosten voor een shortbreak van 4 nachten (incl. Greenfees en diners, maar excl. vlucht) kost vanaf 499 pp. Een Weekarrangement van 7 nachten ( (incl. Greenfees en diners, maar excl. vlucht) kost vanaf 799 pp. Kijk voor meer informatie op: website van Pin High.

KLM blijft sponsor van KLM Open

KLM blijft ook in 2019 en 2020 titelsponsor van het KLM Open. Eerder committeerde de luchtvaartmaatschappij zich al voor de editie van 2018. De samenwerking met een van de oudste golftoernooien van de European Tour wordt dus met twee jaar verlengd.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters, Sonja van de Rhoer
Foto's: Sonja van de Rhoer, Golftime, E-Card, KLM, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters