Golfreisnieuws nr. 386, 3 januari 2018

Leadingcourses.com en Clubs to Hire partners

Op de International Golf Travel Market, die onlangs in Cannes is gehouden, hebben Leadingcourses en Clubs to Hire een Europees partnerschap ondertekend die beide organisaties in staat stelt om in Europa nog sneller te groeien.

Lees verder

Zala Springs een onbekend pareltje in Hongarije

Waar gaan we in 2018 naar toe op golfvakantie. Gaan we op zeker of doen we eens gek en kiezen voor Hongarije? Dat is niet bepaald een voor de hand liggende optie, maar het land heeft diverse fraaie golfbanen zoals de aan de Zala rivier en dicht in de buurt van het Balatonmeer gelegen Zala Springs.

Lees verder

Golf in top-10 AH Sportactie

Na veertien weken AH Sportactie kunnen we de balans opmaken. Om te beginnen was de spaaractie zeer succesvol en kreeg met een 8,7 een hoge waardering. Golf staat met ruim 4.000 boekingen in de top-10 en wel op de achtste plaats.

Lees verder

San Domenico Golf; het hele jaar door golfen

Vriendelijk omhelst door honderd jaar oude olijfbomen en een kristalblauwe Adriatische zee, op een steenworp afstand van het oude Myceense dorp Egnathia en het levendige vissersplaatsje Savelletri ligt de San Domenico golfbaan. Een klassieke Mediterraanse links course waar het het hele jaar door heerlijke golfen is.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's: LeadingCourses.nl, Zala Spring Golf Resort, San Domenica Golf, AH Spaaractie, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters