Golfreisnieuws januari 2018, gesponsorde uitgave Pin High Golftravel

CRAZY DAYS BIJ PIN HIGH

De snijdende kou van de laatste dagen laat ons alleen maar meer naar een zonnige en warme golfbestemming verlangen. Dan komen onze welbekende Crazy Days op het juiste moment. Tot en met 21 januari kunt u profiteren van de meest Crazy kortingen.

Kijk voor meer informatie op: www.pinhigh.nl

Hieronder vindt u een kleine greep uit het Crazy Days aanbod.

Spanje; Asia Gardens, A Royal Hideaway Hotel.

Nu tot € 300,- korting

Buitengewoon topresort. De gastronomie is een culinaire belevenis. 7 nachten, 7 diners incl. drankjes, 3 greenfees, auto. Vanaf € 999,- Meer Info …….

Spanje; Islantilla Golf Resort

Gratis lunch bij elke greenfee!

Een comfortabel en modern ingericht hotel, niet ver van de zandstranden. 7 nachten, 7 diners, 4 greenfees, auto. Vanaf € 569,-Meer Info……….

Tunesië; Sentido Phenicia Hammamet

Golfen op topbanen

NIEUW! Verblijf op all-inclusive basis in hét golfhotel van Hammamet. 7 nachten, 4 greenfees, transfer. Vanaf € 479,-Meer Info……….

Voor een overzicht van alle Crazy Days aanbiedingen ga naar www.pinhigh.nl

Prijzen zijn per persoon en exclusief vlucht, € 25,- administratiekosten en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds per boeking. Kijk voor exacte prijzen per vertrekdatum op Pin High Golftravel.

Colofon
Deze nieuwsbrief is een gesponsorde uitgave van Pin High Golftravel
Redactie en medewerkers: Pin High Golftravel
Fotografie en illustraties: Pin High Golftravel
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers

Deze nieuwsbrief is opgesteld buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Golfreiswijzer.nl. De website verzorgde wel de opmaak en verzending. Wilt u de nieuwsbrieven van Golfreiswijzer.nl niet ontvangen? Klik [ hier ] voor afmelden. Krijgt u de nieuwsbrieven nog niet en wilt u ze wel ontvangen, klik dan [ hier ] voor aanmelden