Golfreisnieuws januari 2018, gesponsorde uitgave Golftime

Waanzinnige Winterzon Weken bij Golftime

Tot en met 19 januari profiteert u van hoge kortingen en vele extra's op de golfreizen naar de winterzon. In Nederland zijn de weersomstandigheden nog niet ideaal om te golfen. Daarom zijn de eerste maanden van het nieuwe jaar de ideale periode om de winterzon op te zoeken en alvast een paar mooie rondes golf te spelen. Dit jaar vallen de Waanzinnige Winterzon Weken gelijk met de Werelddeal weken van KLM en de sale van Transavia.

Alsof dat nog niet genoeg is krijgt iedereen die een golfreis boekt bij Golftime tijdens de Waanzinnige Winterzon Weken een waardebon ter waarde van € 20,- die te besteden is in de winkel of in de webshop van www.golfcenter.nl, zo gaat u niet alleen onbezorgd maar ook compleet voorbereid op golfreis.

Onderstaand kunt u de uiteenlopende golfreizen nalezen en boeken tegen een zeer scherpe prijs of met een leuke extra. Alle actievoorwaarden zijn terug te lezen op de website. Sla snel uw slag en neemt contact op per info@golftime.nl of telefonisch op 033 4627200 of via Facebook.

Aanbieding 1: Acaya Golf Resort in Lecce, Italië

De kamers van dit resort zijn netjes ingericht en bieden uitzicht over de eigen 18-holes golfbaan, de tuin of het landschap van Puglia. Het Acaya Golf Resort biedt u de mogelijkheid te ontspannen in de spa of in de buitenzwembaden. In de directe omgeving van het Acaya Golf Resort liggen het natuurreservaat Cesine en de kust van Salento. Waanzinnige Winterzon Weken prijs van € 1.039,- voor € 839,-. Meer Info …….

Aanbieding 2: Penina Hotel & Golf, Algarve, Portugal

Dit klassieke en luxueuze golfhotel heeft een ideale ligging. De door Sir Henry Cotton ontworpen Penina Championship Course ligt direct voor het hotel en is de oudste golfbaan van de Algarve. Tevens zijn er de 9-holes Resort Course (par 35) en de 9-holes Academy Course (par 30) die ook voor niet-handicappers toegankelijk zijn. Daarnaast beschikt de golfbaan over de grootste driving range van Portugal.Waanzinnige Winterzon Weken prijs van € 759,- voor € 654,- Meer Info .......

Aanbieding 3: Pestana Alvor Praia, Algarve, Portugal

Dit 5-sterrenhotel is gelegen aan het mooie lang uitgerekte strand Tres Irmaos. In de directe omgeving van het hotel liggen een groot aantal golfbanen. Het hotel biedt modern en comfortabel ingerichte kamers met een prachtig zeezicht. Daarnaast is er een overdekt zoetwater zwembad en een fitnesscentrum waar u gratis lessen kunt volgen. Het centrum van Alvor ligt op slechts 2 km en Portimâo op 5 km afstand van het hotel. Waanzinnige Winterzon Weken prijs van € 635,- voor € 530,-. Meer Info …….

Aanbieding 4: The Westin Valencia, Spanje

Dit hotel heeft een ideale ligging om Valencia, de stad van de kunst en wetenschappen, te verkennen. De oude binnenstad en het commerciële centrum liggen op loopafstand van het hotel. Het strand ligt op ongeveer 10 minuten rijafstand. Het hotel is gevestigd in een historisch, modernistisch gebouw en beschikt over een ruime tuin met diverse terrassen waar u heerlijk kunt ontspannen.Waanzinnige Winterzon Weken prijs van € 975 ,- voor € 870,- Meer Info …….

colofon
Deze nieuwsbrief is een gesponsorde uitgave van www.golftime.nl
Redactie en medewerkers: www.golftime.nl
Fotografie en illustraties: www.golftime.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers

Deze nieuwsbrief is opgesteld buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Golfreiswijzer.nl. De website verzorgde wel de opmaak en verzending. Wilt u de nieuwsbrieven van Golfreiswijzer.nl niet ontvangen? Klik [ hier ] voor afmelden. Krijgt u de nieuwsbrieven nog niet en wilt u ze wel ontvangen, klik dan [ hier ] voor aanmelden.