Golfreisnieuws nr. 389, 26 januari 2018

Vacation Marbella wil grote speler in golfmarkt worden

Vacation Marbella, een gevestigde naam in de verhuur van luxe accommodaties in het hart van de 'Costa del Golf' en nieuw IAGTO-lid, gaat zich nog meer op de golfmarkt richten met een ruim aanbod luxe 'stay-and-play' arrangementen.

Lees verder

Europese Tour keert terug naar Verdura Resort

De Europese Tour keert voor het tweede achtereenvolgende jaar terug naar het Siciliaanse Verdura Resort, waar van 10 tot en met 13 mei het Rocco Forte Open zal worden gehouden en de Spanjaard Alvaro Quiros zijn titel mag gaan verdedigen.

Lees verder

Wales beste Europese golfbestemming

Volgens golfers die op Leadingcourses een review achterlaten, is Wales de beste golfbestemming van Europa. Grote verrassing: de landen waarnaar de meeste golfers afreizen voor een golfvakantie - Spanje, Portugal en Turkije - staan helemaal onderaan en bieden volgens de bezoekers van de site de slechtste prijs-/kwaliteitverhouding.

Lees verder

Waar KLM Open 2019?

Voor het derde achtereenvolgende jaar zal het KLM Open 2019 worden gehouden op The Dutch in Spijk. De 2019 editie wordt een heel bijzondere. Niet alleen wordt in dat jaar het honderdste Open gespeeld, maar hoofdsponsor KLM bestaat ook nog eens een eeuw. Dubbel feest dus. De grote vraag is dan ook: Waar wordt het KLM open 2019 gehouden?

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's: Vacation Marbella,Nefyn & District Golf club LeadingCourses.nl, Verduro Resort, Kennemer Golf & Country Club, Golfreiswijzer, Lia Grooters