Golfreisnieuws nr. 390, 2 februari 2018

Cambodja: van tempel naar tee

Cambodja wordt steeds populairder onder buitenlandse toeristen. In 2016 bezochten meer dan vijf miljoen vakantiegangers het Zuidoost Aziatische land en de verwachting is dat dit er in 2020 zeker zeven miljoen zullen zijn. Golftourisme staat nu nog in de kinderschoenen, maar dat gaat veranderen.

Lees verder

Met 3D Golfvakanties naar Cambodja

Cambodja is volgens 3D een uitstekende optie om te combineren met een golfreis naar Thailand. Met wel 10 directe vluchten per dag van Bangkok naar Siem Reap en ook naar Phnom Penh is een combinatie van deze landen eenvoudig te regelen. Ook een rondreis in Cambodja is een van de mogelijkheden die 3D kan regelen. Kant-en-klare pakketreizen zijn er niet maar de golftouroperator maakt graag een voorstel op maat. Ga naar 3dgolf.nl.

Uitgelezen moment voor budget golfvakantie naar GB

Door de huidige lage koers van de Pond zijn Engeland, Schotland en Wales nu erg betaalbare golfbestemmingen. Dus als u al van plan was daar eens naar toe te gaan om te golfen, is dit het uitgelezen moment.

Lees verder

Women's Golf Day op Pinehurst

Pinehurst in de Amerikaanse staat North Carolina, vermaard om zijn schitterende golfbanen en -historie, is de locatie van het Women's Golf Day Weekend. Dat wordt dit jaar van 3 tot en met 6 juni gehouden. Op 5 juni vindt dan de viering van Women's Golf Day zelf plaats.

Lees verder

Aphrodite Hills heropend

Eerder dan verwacht is de voor vier miljoen euro gerenoveerde en gemoderniseerde Aphrodite Hills Golf PGA National Cyprus weer open voor spelers van over de hele wereld. De renovatie van het clubhuis en het creŽren van een 'Members lounge' lopen op schema en zullen binnen enkele maanden gereed zijn.Aphrodite Hills Golf Club

Aphrodite Hills boeken

Aphrodite Hills is altijd een populaire baan onder Nederlandse golfers geweest en door de complete modernisering en reconstructie van greens en bunkers is hij nog aantrekkelijker geworden. Op golfvakantie op Cyprus moet u deze baan dan ook echt spelen. De golfbaan en allerlei golfarrangementen waarin de golfbaan is opgenomen zijn te boeken bij: Golftime; Executive Golf.nl; 3D Golfvakanties; Pin High.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's: Cambodja Golf, 3D, Visit Britain, Pinehurst, Aphrodite Hills, Golfreiswijzer, Lia Grooters