Golfreisnieuws nr.39, 24 januari 2008
In dit nummer aandacht voor:
Meesterwerk van Gary Player in Sun City
Ryanair verhoogt tarieven ruimbagage
Tweede editie Amsterdam Golf 2008
Strandgolf Texel Open 2008
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Meesterwerk van Gary Player in Sun City

In het derde weekeinde van januari 2008 speelden in Zuid-Afrika twintig landenteams van twee speelsters voor de derde maal de World Cup voor vrouwen op de Gary Player Country Club. De Club is een meesterlijke golfbaan waar ook de golftoerist uit Nederland van harte welkom is.

Lees verder

Ryanair verhoogt tarieven ruimbagage

Ryanair blijft zijn tarieven voor ruimbagage en inchecken aan de balie op luchthavens net zo lang verhogen, totdat tenminste de helft van de passagiers alleen met handbagage reist en zelf gratis online z'n check-in regelt. Dat maakte de maatschappij tegelijk met een nieuwe prijsverhoging voor deze diensten bekend. De kosten voor het meenemen van een golftas ligt inmiddels op 60 tot 80 per retour.

Lees verder

Tweede editie Amsterdam Golf 2008

Op 14, 15 en 16 maart vindt de tweede editie plaats van Amsterdam Golf. In de Amsterdam RAI zal ruim 12.000 m2 in het teken staan van deze snelst groeiende sport van Nederland. Organisator Holland Golf Events verwacht dit jaar meer dan 15.000 bezoekers, ruim 4.000 bezoekers meer dan in 2007. Nienke Nijenhuis, voormalig topgolfster, wordt het gezicht van het golfevenement. Op het evenement wordt ook weer de Amsterdam Golf Award uitgereikt. Daarvoor kunnen vanaf half januari personen, instanties en organisaties genomineerd worden.

Lees verder

Strandgolf Texel Open 2008

Texel zal 16, 17 en 18 mei in het teken staan van Strandgolf Texel. Het evenement wordt een combinatie van negen holes op de Golfbaan De Texelse met negen holes op het strand onder de vuurtoren.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Gary Player, Golfsafari.com, Amsterdam Golf, Strandgolf Texel, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers