Golfreisnieuws nr. 391, 7 februari 2018

WINSTONgolf - bizar goed

Onze journalist reisde af naar het Duitse Mecklenburger Land en speelde daar de drie WINSTONgolf banen. Hij kwam laaiend enthousiast terug.

Tekst en foto's: Bert van der Toorn

De drie WINSTON Golfbanen op een rij

Bij de parkeerplaats aangekomen kijk je uit op het moderne WINSTONgolf House, een clubhuis met onder meer een fraaie golfshop, een enorm terras en een groot en uitstekend restaurant. Voor het clubhuis staat een grote hoeveelheid wegwijsbordjes voor de drie golfbanen die samen al vele prijzen in de wacht sleepten: WINSTONopen, WINSTONlinks, WINSTONkranich.

Lees verder

Waar kennen we WINSTONgolf van?

Ene Joost Luiten, die in de Nederlandse golfmedia toch best vaak in woord en beeld aan bod komt, is volgens Director of Operations voor WINSTONgolf, Stefanie Merchel, toch wel een van de grootste promotors van het unieke golfcomplex. De naam WINSTONgolf staat prominent op de visor die Luiten dagelijks draagt.

Lees verder

Met Pin High naar WINSTON Open en Links

Volgens onze journalist is Winston Golf bizar goed. Wilt u dat zelf uitproberen, dan kan dat met Pin High. Deze golftouroperator biedt onder andere 3- en 5-daagse arrangementen aan naar Schloss Basthorst met greenfees voor Winston Open en Links. Schloss Basthorst is een pareltje in het Duitse Mecklenburger Land nabij Schwerin. Pin High extra: Tijdens uw speeldagen kunt u gratis gebruikmaken van de 9-holes oefenbaan van Kranichplatz.. Meer informatie op: Pinhigh.nl.

Zelf golfen op WINSTONgolf

Bezoekers zijn meer dan welkom op WINSTONgolf. Naast Duitsers zoeken vooral Zweedse golfers de golfbanen graag op en 10% van de bezoekers komt uit Nederland. Voor een ronde op WINSTONlinks betaal je afhankelijk van het seizoen tussen de 84 en 128 euro. Voor WINSTONopen liggen de prijzen tussen de 55 en 85 euro en voor de Kranich par-3 baan 15 - 22 euro voor een dag.

Lees verder

Geef een beoordeling

Heeft u al eens op WINSTONgolf gespeeld? Laat dan een review achter op Golfreiswijzer.nl.

Kijk voor alle informatie over WINSTONgolf op WINSTONgolf

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's: Bert van der Toorn, Pin High, WINSTON Golf, Golfreiswijzer, Lia Grooters