Golfreisnieuws nr. 392, 8 maart 2018

Golfpark Strelasund topper in Noord-Duitsland

Sinds de oprichting tien jaar geleden heeft Golfpark Strelasund, dat gevestigd is op een oud Pruisisch landgoed, zich ontwikkeld tot een van de top golfresorts in het noorden van Duitsland. Het resort heeft niet alleen twee 18 holes championship courses, maar ook twee hotels, een spa en een gezellige 'landelijke pub'.

Lees verder

Nog een pareltje in Noord-Duitsland

Ook in Noord-Duitsland ligt WINSTONgolf. Vorige maand publiceerden wij een special over deze grandioze golfbanen. Heeft u die gemist en wilt u de nieuwsbrief nog een keer lezen? Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Open Golfdagen in april

Dit jaar staan de Open Golfdagen gepland op 21 en 22 april. In dit weekend staat in heel Nederland de promotie van de golfsport centraal. De succesvolle campagne 'Ik neem je mee!' zal opnieuw worden ingezet.

Lees verder

Open Jeugddag op Golfcentrum Amsteldijk

Op zondag 11 maart organiseert Golfcentrum Amsteldijk voor de tweede keer een Open Jeugddag, waarop kinderen vanaf 5 jaar kunnen ervaren hoe leuk golfen kan zijn.Tijdens de Open Jeugddag wordt een twee uur durende les- en speelsessie gegeven, gratis en voor niks.

Lees verder

Gratis golfles op Amsterdam Golf Show

De twaalfde, gratis toegankelijke Amsterdam Golf Show, die op 21 en 22 april wordt gehouden bij Borchland Amsterdam, staat zoals altijd bol van de activiteiten, waar de bezoekers ook zelf actief aan mee kunnen doen. Neem dus de golftas mee.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's: Bert van der Toorn, Golfpark Stelasund, NGF, Amsterdam Golf Show, Golfcentrum Amsteldijk, Golfreiswijzer, Lia Grooters