Golfreisnieuws nr. 393, 16 maart 2018

Nieuwe gouden eeuw golf aan Opaalkust

Het noorden van Frankrijk staat aan de rand van een nieuwe gouden eeuw voor wat betreft golfreizen nu Le Touqeut en Hardelot flink stijgen in de nieuwe Europese top-100 ranking

Lees verder

Boeken van golfvakantie aan Opaalkust

De golfbanen aan de Opaalkust zijn ook populair bij Nederlandse golfers. U kunt de streek en heel Noord-Frankrijk boeken bij Nederlandse golftouroperators. Ga naar: Golftime; 3D Golf; Executive Golf; Pin High;

Beoordeel golfbanen Opaalkust

Heeft u al eens gegolft op een van de golfbanen in Noord-Frankrijk? Laat dan een review achter p onze website. Ga naar golfreiswijzer.nl.

Carnoustie Country nieuwe website en campagne

Van 15 tot en met 22 juli wordt op Carnoustie het 147ste Open gespeeld. Voor Carnoustie Country, met zijn 34 golfbanen in de regio's Angus, Perthshire en Fife, een uitgelezen gelegenheid zichzelf te promoten als een wereldklasse golfbestemming met meer dan 450 jaar historie middels een nieuwe marketingcampagne en een nieuwe website.

Lees verder

Samenwerking Pin High en PGA Holland

Pin High is sinds dit jaar official partner van PGA Holland. De golftouroperator is volgens PGA Holland de reispartner waarnaar zij op zoek is: een ervaren organisatie die haar meerdere winterbestemmingen biedt met uitstekende golfbanen, goede oefenfaciliteiten en een aangenaam klimaat.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's: Carnoustie Countie, Cote d'Opale. Golfbaan Hardelot, Pin high, PGA Holland, Golfreiswijzer, Lia Grooters