Golfreisnieuws nr. 394, 30 maart 2018

Argentario Golf Resort: golf en gastronomie

Een ontspannen combinatie van golf, gastronomie en wellness is met Pasen in de aanbieding bij het betoverende Argentario Golf Resort & Spa in het Monte Argentario voorgebergte in de pittoreske Maremma regio in Toscane (ItaliŽ).

Lees verder

Boek Argentario Golf Resort bij 3D

Argentario Golfresort wordt ook aangeboden door Nederlandse golftouroperators. Zo heeft 3D Golfvakanties een aantrekkelijk 5-daags arrangement naar dit Toscaanse resort voor een vanafprijs van Ä 999 obv logies en ontbijt. Daar zit dan bij inbegrepen vlucht, autohuur, vlucht, 4 greenfees, 2 diners. Ga voor meer informatie naar 3D golfvakanties.

Top-50 golfbanen in ItaliŽ

Volgens de Top 50 Italy van website top100golfcourses.com is Circolo Golf Villa d'Este, iets ten noorden van Milaan in de beboste heuvels boven het Montorfano meer, de beste golfbaan van ItaliŽ. De baan kwam van plaats vier.

Lees verder

Geef een beoordeling

Heeft u al eens in ItaliŽ gegolft? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl

Zomertoppers Pin High zijn er weer

Pin High Golftravel heeft ook voor deze zomer een selectie gemaakt van de mooiste bestemmingen voor de beste prijs. Bovendien krijgt u bij elke geboekte reis 12 Pin High golfballen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's: Argentario Golf Resort, 3D Golfresort, Circolo Golf Villa d'Este, Pin High, Golfreiswijzer, Lia Grooters