Golfreisnieuws nr. 395, 5 april 2018

In de voetsporen van Seve

In de week van 20 tot en met 26 mei en van 16 tot en met 22 september organiseren LeisureLink en Costa Verde Golf 'The Seve Experience'. Voor een prijs (excl. vlucht) van £1.150 p.p. (ongeveer 1315 euro) treedt u in de voetsporen van de legendarische Severiano (Seve) Ballesteros, golfzoon van de Costa Verde.

Lees verder

Luxe golftrip met privé-jet

Stel U voor. Stressvrij zonder files met een stel goede (golf)vrienden een dagje spelen op de schitterende Texelse of - kan het nog exclusievere - op Paris National, waar in september de Ryder Cup gespeeld zal worden. In amper 75 minuten bent u in uw privé-jet in Parijs en Texel is nog geen drie kwartier vliegen.

Lees verder

Non-stop naar Mauritius

Het idyllische eiland Mauritius is een prachtige golfbestemming, maar ligt, om het maar eufemistisch uit te drukken, niet om de hoek. Bovendien kon je er niet rechtstreeks naar toe vliegen. Vanaf 26 maart vliegt Air Mauritius non-stop twee keer per week - op maandag en vrijdag - op Schiphol. In juli en augustus zal de luchtvaartmaatschappij ook op woensdag vliegen.

Lees verder

West Cliffs parel in Portugal

Slechts een uur rijden ten noorden van Lissabon aan de schitterende 'Zilveren Kust' ligt een nieuwe golfbaan, die de golfwereld stormenderhand heeft ingenomen: West Cliffs. De baan, die door World Golf Awards is uitgeroepen tot 's werelds beste nieuwe golfcourse, ligt bijna naast een andere Europese topbaan: Praia D'El Rey.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's: Leisure Link, Costa Verde, City2City Golf, Heritage Golf Club, West Cliffs Golf Course, Golfreiswijzer, Lia Grooters