Golfreisnieuws nr. 396, 12 april 2018

Quinta do Lagoís Magnolia Hotel een 'must'

Quinta do Lago, eigenaar van het totaal gerenoveerde Magnolia Hotel, biedt ter ere van de heropening van het hotel een aantal prijstechnisch zeer interessante arrangementen aan.

Lees verder

TunesiŽ terug op kaart als golfbestemming

TunesiŽ zit als vakantiebestemming weer in de lift, ook bij golfers. Dit blijkt onder meer uit de recente keuze van de Professional Golfers Associatie (PGA) Holland voor TunesiŽ als 'winterbasis' voor komend seizoen. De uitstekende golffaciliteiten, betaalbaarheid en het prima golfklimaat, gaven de doorslag.

Lees verder

Beleef Lumine Beach & Golf

Lumine Beach and Golf Community aan de Spaanse Costa Dorada, gastheer van de 'European Tour Qualifying School Final Stage', heeft een aantal interessante arrangementen voor golfers om er in de lente even tussenuit te gaan.

Lees verder

Royal Mougins: golf, glitter en glamour

Golfers zijn doorgaans mensen die houden van de goede dingen des levens en die zullen zonder twijfel deze lente genieten van de vele geneugtes die de Franse Riviera te bieden heeft op het exclusieve Royal Mougins Golf Resort, de enige golfbaan van de Franse Riviera.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:; Golfbaan Quinta do Lago Algarve, Hammamet Golf Course TunesiŽ, Golf Course Royal Mougins, Frankrijk, Lumine Beach & Golf Costa Dorada, Golfreiswijzer, Lia Grooters