Golfreisnieuws nr. 397, 18 april 2018

Opaalkust en Médoc op Amsterdam Golf Show

Frankrijk heeft de golfer veel te bieden. Op de dit weekend te houden Amsterdam Golf Show geven twee bestemmingen - de Franse Opaalkust en de Médoc - acte de présence.

Lees verder

Weer surprise reis bij Pin High

Na het doorslaande succes in 2017 organiseert Pin High ook dit jaar weer een surprise reis. We gaan naar de zon, spelen op de mooiste banen, logeren in een tophotel en de kans is heel, heel groot dat u er nog nooit bent geweest.

Lees verder

Weiskopf Invitational op Castiglion del Bosco

Op Castiglion del Bosco Golf Club in Toscane, de enige door voormalig B ritish Open-winnaar Tom Weiskopf ontworpen golfbaan in continentaal Europa, zal op 18 en 19 mei het eerste Weiskopf Invitational gespeeld worden.

Lees verder

Short Game Circuit Hoenderdaal

De afgelopen maanden hebben de mensen van Short Game Center Hoenderdaal in Driebergen hard gewerkt aan het in de wereld unieke Short Game Circuit. Dat opende begin april zijn deuren.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:; Golf en Côte d'Opale, Pin High, Weiskopf Invitational op Castiglion del Bosco, Short Game Circuit Hoenderdaal, Golfreiswijzer, Lia Grooters