Golfreisnieuws nr. 398, 3 mei 2018

KLM Open 2019 ‘thuiswedstrijd’ bij Schiphol

Tijdens een persconferentie voor het KLM Open 2018, maakte toernooidirecteur Daan Slooter bekend dat Joost Luiten tegenstand gaat krijgen van onder meer Lee Westwood, Bernd Wiesberger. Ook werd bekendgemaakt dat de 100ste editie volgend jaar op The International bij Amsterdam wordt gespeeld.

Lees verder

Golf & Country Club Edda Huzid dicht

Na 25 jaar was het op 1 mei over en uit voor Edda Huzid Golf- & Countryclub in Voorthuizen. De baan is op die datum gesloten. Eigenaar Muriel Visser heeft de stekker eruit getrokken omdat de kosten niet meer opwogen tegen de baten en zij een faillissement voor wilde zijn..

Lees verder

Kasteel- en golfresort Adare Manor in de prijzen

Ierlands vijfsterren kasteel- en golfresort, Adare Manor, behoort volgens Golf Digest tot de beste Golf Resorts in Groot-Brittannië en Ierland.

Lees verder

'Eens in je leven reis' naar Ierland en Schotland

Carr Golf heeft een 'eens in je leven' reis naar topbanen in Ierland en Schotland aan haar programma toegevoegd. Gespeeld kan er worden op Old Head Golf Links, Royal Portrush en Portmarnock Golf Club in Ierland en Muirfield in Schotland.

Lees verder

Golfcruises langs Ierse en Schotse golfbanen

De Ierse en Schotse golfbanen kan je ook aandoen tijdens een cruise langs de kusten van die landen. De One Ocean Expedition (OOE) breidt dit jaar haar programma uit met golfcruises naar Ierland en Schotland..

Lees verder

Beoordeel golfbanen Ierland en Schotland

Heeft u al eens gespeeld op de Ierse en Schotse golfbanen? Laat dan een reactie achter op onze website. Ga naar ons overzicht van Ierse banen of naar een overzicht van de Schotse golfbanen.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Ronald Speijer, Lia Grooters
Foto's:; Ronald Speijer, Edda Huzid, Carr Golf, Golf & Kasteel Resort Adare Manor, One Ocean Expedition (OOE), Golfreiswijzer, Lia Grooters