Golfreisnieuws nr. 401, 31 mei 2018

Topvoetballers in Legends Golf Trophy

De derde editie van de ING Private Banking Golfweek wordt dit jaar gehouden van 1 tot en met 3 juni op golfclub Prise d'eau in Tilburg. Bezoekers kunnen daar niet alleen genieten van topgolf, zelf beter leren golfen (ook voor kids), materiaal testen en lekker eten, maar ook topsporters aan het werk zien in de strijd om de Legends Golf Trophy.

Lees verder

Pin High Zomergolftoernooien

De zomer staat voor de deur en dus is de tijd van golftoernooien weer aangebroken. Pin High organiseert deze zomer drie golftoernooien in Nederland en BelgiŽ waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan.

Lees verder

Fancourt beste internationale golfresort 2018.

Fancourt, het wereldvermaarde vijfsterren hotel aan de schitterende Garden Route in de Westkaap in Zuid-Afrika, is door Golf Digest onderscheiden met de Editor's Choice Award voor het beste internationale golfresort 2018.

Lees verder

Nieuw gras voor Golf Son Muntaner

Golf Son Muntaner, het vlaggenschip van Arabella Golf Mallorca, is weer open na een uitgebreide renovatie, die de conditie van de baan op wereldniveau heeft gebracht. Tijdens het ambitieuze project, dat vijf maanden heeft geduurd, is iedere grasspriet op de baan vervangen.

Lees verder

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op 25 mei trad de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking. Deze verordening van het Europees Parlement voorziet in regels die als doel hebben de persoonlijke gegevens van fysieke personen te beschermen. Ook Golfreiswijzer past haar beleid zo aan, dat het in overeenstemming is met de AVG.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:;ING Private Banking Golfweek, Pin High, Fancourt, Golf Son Muntaner, Compfight, Golfreiswijzer, Lia Grooters