Golfreisnieuws nr. 402, 15 juni 2018

Nog 2 dagen korting op golfreizen

Golfreizigers hebben nog twee dagen om te profiteren van de hoge kortingen en interessante aanbiedingen op het gebied van golfreizen. De Crazy Days van Pin High lopen zondag 17 juni af. Naast kortingen biedt Pin Hig veel andere extra’s, zoals gratis greenfees en kamerupgrades aan. U boekt al een verblijf van twee nachten met twee diners en twee greenfees voor maar € 214,- p.p. Kijk op de Website van Pin High.

Golfresort voor liefhebbers van golf en strand

Argentario Golf Resort & Spa, het design hotel aan de Tyrreense zee in de pittoreske Maremma regio in Toscane, biedt liefhebbers van golf en strand een zeer aantrekkelijk 'Tuscan Summer Dream' arrangement.

Lees verder

Boeken Argentario Golf Resort & Spa

Meerdere Nederlandse golftouroperators bieden Argentario Golfresort aan. Voor het boeken van een arrangement kunt u gaan naar: Executive Golf; 3D Golf; Pin High; Golftime.

Wildcard KLM Open voor Max Albertus

Tijdens de ING Private Banking Golfweek in Tilburg wint Max Albertus (24) een wildcard voor deelname aan het KLM Open dat van 13-16 september op The Dutch in Spijk gehouden wordt. Albertus was de beste van de 28 deelnemende golfpro’s op de golfbaan Prise d’eau. Hij scoorde vier slagen onder par over negen holes.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:;Argentario Golf Resort & Spa, Pin High, Tim Buitenhuis, Golfreiswijzer, Lia Grooters