Golfreisnieuws nr. 403, 22 juni 2018

Terre Blanche wint Award van Golf Digest USA

Golf Digest USA, wereldwijd een van de belangrijkste golfpublicaties, heeft Terre Blanche Hotel Spa & Golf Resort in het hart van de Côte d'Azur uitgeroepen tot het beste internationale Golf Resort in Frankrijk in de categorie Editor's Choice Award 2018.

Lees verder

Shortbreak naar Terre Blanche

Terre Blanche Golf wordt aangeboden door de Nederlandse golftouroperator Executive Golf. Een shortbreak van 2 nachten kost tussen de €595 en bijna €1100. Kijk op Executivegolf.nl.

Old Quarry Curaçao valt in de prijzen

De door Pete Dye ontworpen en in april 2010 geopende Old Quarry golfbaan is door USA Today uitgeroepen tot beste golfbaan in de Caraïben.De baan, die vernoemd is naar een op een plantage gelegen 19-eeuwse kalksteengroeve, volgt de natuurlijke contouren van het landschap en biedt een schitterend uitzicht op de Caraïbische zee en de baai met de naam 'Spanish Water'.

Lees verder

Golfreizen naar de Old Quarry

De Old Quarry ligt bij het Santa Barbara Beach & Golf Resort. Meerdere Nederlandse golftouroperators bieden dit resort en de golfbaan aan. Kijk op: - Pinhigh.nl, - 3DGolf,nl - Golftime.nl - Executivegolf.nl.

Beoordeel de Old Quarry en Terre Blanche

Op onze website staan de nodige beoordelingen over de Old Quarry en Terre Blanche. Heeft u deze golfbanen al eens gespeeld? Geef dan een beoordeling. Ga naar golfreiswijzer voor de Old Quarry.en Terre Blanche Golf.

Zeewolde Cup 2018

Golfclub Zeewolde organiseert in 2018 wederom de alom geprezen wedstrijden om de Zeewolde Cup voor jeugd, dames, heren en dames- & heren senioren.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:;Terre Blanchde, Old Quarry Golfbaan Zeewolde, Golfreiswijzer, Lia Grooters