Golfreisnieuws nr. 405, 6 juli 2018

Golfen rondom Bristol

In de afgelopen zes maanden is Golf Tourism England (GTE) relaties aangegaan met lokale toeristenbureaus in het land. Die zijn vaak heel effectief, maar hebben weinig expertise waar het om golf gaat. Zo is GTE een samenwerking aangegaan met Bristol.

Lees verder

Jubileum Noordwijkse Jeugd Open

Op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 augustus wordt voor de tiende keer het Noordwijks Jeugd Open gespeeld. In totaal 90 spelers uit binnen- en buitenland zullen tijdens dit sterk bezette jeugdtoernooi strijden om de podiumplaatsen.

Lees verder

Tiende Kids4Golf Dag in Amsterdamse Bos

Zaterdag 7 juli krijgen basisschoolkinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar de kans om gratis kennis te maken met golf. In het Amsterdamse bos krijgen ze les en spelen een rondje. Er zijn ook prachtige prijzen te winnen.

Lees verder

Junior golf academie op La Manga

Ieder ouder zal het beamen. Het is een zware beproeving om de kinderen in de vakantie bezig te houden. Daarom heeft La Manga Club nu een golf en tennis academie voor kinderen opgezet, waarin deze de kans krijgen een week lang golf en tennis te combineren.

Lees verder

Meldrum House beste boutique hotel Groot BrittanniŽ

Luxurious Lifestyle Magazine heeft Meldrum House Country Hotel & Golf Course in Aberdeenshire uitgeroepen tot het beste 'boutique hotel' van Groot BrittanniŽ. Eerder al werd Meldrum House onderscheiden met de titel: AA Hotel van het Jaar 2014/2015 in Schotland.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:;Golf Tourism England, Meldrum House Country Hotel & Golf Course, Kids4Golf, Noordwijks Jeugd Open, Golfreiswijzer, Lia Grooters