Golfreisnieuws nr. 407, 27 juli 2018

Nieuwe golfpas NormandiŽ

NormandiŽ is door zijn relatief dichte nabijheid voor veel Nederlanders een populaire bestemming voor een korte of langere golfvakantie. Deze streek is de eerste in Frankrijk die nu een online golfpas introduceert. Online boeken levert een korting van 15 procent op.

Lees verder

Ontdek Castletown Golf Links

Het Engelse Isle of Man is een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming. U vindt daar goed bewaard gebleven kastelen, de TT motorraces en natuurlijkÖschitterende golfbanen, waaronder Castletown Golf Links.

Lees verder

Nieuw LAVIDA hotel op PGA Catalunya

PGA Catalunya Resort - Spanjes nummer ťťn baan - heeft de deuren geopend van het nieuwe LAVIDA Hotel, een moderne en geriefelijke verblijfplaats voor actieve golfenthousiasten.

Lees verder

Anouk Sohier wint Zwitserleven Dutch Junior Open

De 34e editie van het Zwitserleven Dutch Junior Open is bij de meisjes gewonnen door de Bredase Anouk Sohier, spelend voor De Koninklijke Haagsche. Zij liet Kan Buddabodee uit Thailand met vier verslagen verschil achter zich.

Lees verder

Andrew 'Beef' Johnston op KLM Open

Joost Luiten doet vanwege zijn polsblessure niet mee en dat is voor de organisatie een grote teleurstelling, maar met publiekslieveling Andrew 'Beef' Johnston komt een van de meest sympathieke en aansprekende golfers van dit moment naar het KLM Open 2018, dat van 13 tot en met 16 september gespeeld wordt op The Dutch in Spijk.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:;Golfsupport.nl/Frank,Golf in Normandy, PGA Catalunya Resort, Lavida Hotel, Cstletown Golf Link, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters