Golfreisnieuws nr. 408, 10 augustus 2018

Golfclub De Hoge Kleij: wat een topbaan

Met een zomer zoals we nu beleven hoef je helemaal niet naar het buitenland om te golfen. Dichtbij zijn genoeg prachtige golfbanen. Charles Taylor, oud- chef sportredactie De Telegraaf stuurde ons een verslag van zijn bezoek aan Golfclub De Hoge Kleij. Wij delen zijn verslag graag met onze bezoekers.

Lees verder

Herfstbeleving in Finca Cortesin

Met onberispelijke baancondities, gecombineerd met een verbluffend decor en perfecte temperaturen, is de herfst voor veel golfers het favoriete seizoen. Al deze ingrediŽnten kunnen gasten verwachten als ze een luxe golfbeleving in het exclusieve Finca Cortesin Hotel, Golf & Spa in AndalusiŽ, Spanje boeken.

Lees verder

Najaarscompetitie NGF

Om de sportieve ambitie onder golfers op alle niveaus te stimuleren, heeft de NGF de Najaarscompetitie ontwikkeld. Dit is een laagdrempelige competitie waar vooral speelplezier voorop staat en waaraan clubleden in teams kunnen meedoen, ongeacht niveau.

Lees verder

Nieuwe outfit voor vrijwilligers KLM Open

De 1300 vrijwilligers van het KLM Open golftoernooi zullen dit jaar gekleed worden door sponsor Duca del Cosma uit Vreeland. Duca del Cosma is een van oorsprong Italiaans golfmerk, dat sinds twee jaar in handen is van Frank en Caroline van Wezel. Hun Ďgolf & fashioní golfschoenen zijn momenteel te koop in 22 landen.

Lees verder

Uitslag Noordwijkse Jeugd Open 2018

Onder fantastische weersomstandigheden werd afgelopen weekend voor de tiende keer het Noordwijkse Jeugd Open 2018 gespeeld. Zowel bij de meisjes als de jongens was het nog een spannende strijd wie zich de winnaar van het NJO 2018 mocht noemen..

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:;Golfclub De Hoge Kleij,Finca Cortesin, NGF, Ruud Taal, Golfreiswijzer, Lia Grooters