Golfreisnieuws nr. 409, Special over golfen in Centro de Portugal, 15 augustus 2018

Centro de Portugal nieuw golfparadijs

''Ik ga een week naar Portugal om te golfen'', hoor je regelmatig. Negen van de tien keer wordt er dan gekozen voor de Algarve of voor Lissabon en omgeving, waar prachtige banen liggen. Maar Portugal is een nieuwe, zeer interessante golfbestemming rijker: Centro de Portugal. Hans van Sunder, golfjournalist voor Golfreiswijzer.nl nam een kijkje

Bom Sucesso en Royal Óbidos

Tussen de vissersplaats Peniche en surfersparadijs Nazaré liggen vier zeer fraaie en in moeilijkheidsgraad uiteenlopende banen in een straal van ongeveer 10 kilometer van elkaar. Die heb ik onlangs alle vier gespeeld: Bom Sucesso, Royal Óbidos, West Cliffs en Praia d'El Rey. We beginnen echter met Bom Sucesso en Royal Óbidos.

Lees verder

Praia D'El Rey en West Cliffs

Niet ver van West Cliffs ligt een andere Europese topbaan: Praia D'El Rey, die terecht al veel langer de hemel in wordt geprezen. Het is de oudste baan van de vier. Geopend in 1997 en ontworpen door Cabell Robinson.

Lees verder

Laat een review achter

Kent u de besproken golfbanen? Heeft u er al eens gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Reis en verblijf in Centro de Portugal

Alle Nederlandse Golftouroperators bieden dit deel van Portugal (soms onder de naam Costa d’Oeste of Costa de Lisboa) aan. Nagenoeg alle beschreven golfbanen zitten bij de meeste golftouroperators in het pakket. Kijk naar alle mogelijkheden bij: - Pin High; - 3D Golf; - Golf time; - Executive Golf. Er zijn ook gehele op maat gemaakte golfreizen naar Centro Portugal. Golfen valt in te plannen bij de Portugal rondreizen van Ambiance Travel.

Lees verder

Nagolfse activiteiten Centro de Portugal

Portugal is een geweldig land om te golfen, maar er is zoveel meer te beleven. Niet voor niets werd het de grote winnaar bij de World Travel Awards 2017. Als eerste Europees land is het verkozen tot 's werelds beste vakantiebestemming. Bovendien kwamen het Portugees toeristenbureau en de website van Visitportugal bij de verkiezing als beste uit de bus.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Evolutée Hotel, Praia d'El Rey Resort, Golfreiswijzer, Lia Grooters