Golfreisnieuws nr. 410, 24 augustus 2018

Asia Golf Guide

GolfAsian heeft het voor golfers een stuk simpeler gemaakt om een droomgolfvakantie in Zuidoost-AziŽ samen te stellen met de nieuwe Asia Golf Guide.

Lees verder

Nieuwe greens voor golfbaan Alcanada op Mallorca

Borja Azpilicueta, directeur van de Alcanada golfbaan op Mallorca, is er heilig van overtuigd dat de 600.000 euro kostende renovatie van de greens, die in de winter bentgras T1 krijgen, de baan zal doen stijgen in de ranglijsten.

Lees verder

The Dunloe Hotel & Gardens

Het onlangs vernieuwde en in april van dit jaar heropende vijf sterren The Dunloe Hotel & Gardens, uitziend op de beroemde 'Gap of Dunloe' in Killarney is een van de mooiste 'luxury' hotels van Ierland en ligt op slecht acht kilometer van het stadscentrum van Killarney.

Lees verder

Aruba Pro-Am Golftoernooi 2018

Vandaag begint het Aruba International Pro-Am Golftoernooi op de schitterende golfbaan van Tierra del Sol Resort & Golf. De constante passaatwind zorgt zowel voor uitdaging als plezier op deze golfbaan. Het is de 23ste keer dat het toernooi wordt gespeeld.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:;Asia Golf Guide, The Dunloe Hotel & Gardens, Aruba Pro-Am, Golfbaan Alcanada, Mallorca Golfreiswijzer, Lia Grooters