Golfreisnieuws nr. 411, 29 augustus 2018

Nieuwe Golftime brochure 2018/2019

Wat een prachtige zomer en wat zijn we getrakteerd op vele dagen met perfect golfweer! Maar de herfst doet straks en is het wellicht over. Niet getreurd, de Gollftime brochure 2018/2019 is weer uit met boordevol inspiratie voor golfreizen.

Lees verder

Sterk deelnemersveld KLM Open 2018

Het deelnemersveld voor het KLM Open, dat dit jaar van 13 tot en met 16 september voor (voorlopig?) de laatste keer op The Dutch zal worden gehouden, ziet er sterk uit. Romain Wattel verdedigt zijn KLM Open-titel van vorig jaar.

Lees verder

Kleine kans deelname Joost Luiten aan KLM Open

Er mag niet te vroeg gejuicht worden, maar er bestaat een kleine kans dat Joost Luiten toch mee gaat doen aan het KLM Open. Zijn geblesseerde pols, waaraan hij vorige maand geopereerd is, is heel goed uit het gips gekomen en als alles meezit kan Joost wellicht spelen. Hij heeft zich in iedere geval ingeschreven.

Lees verder

The Campus op golfcomplex Quinta do Lago

Quinta do Lago wil zichzelf op de kaart zetten als een van 's wereld leidende sport- en vrijetijdsbestemmingen met de aanstaande voltooiing van The Campus, een state-of-the-art sportcomplex dat ontworpen is voor alle bezoekers, of het nu professionele atleten zijn of sportliefhebbers die fit willen blijven.

Lees verder

GEO-certificaat Golfclub De Hoge Kleij

Tijdens het Nationaal Open Golfkampioenschap, dat van 5 tot en met 8 september op golfclub De Hoge Kleij in Leusden zal worden gehouden, zal Willem Zelsmann, president van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) het Internationale GEO-certificaat uitreiken aan Golfclub De Hoge Kleij.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:;KLM Open, Golfsupport, Quinto do Lago, Golfclub De Hoge Kleij, Golftime, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters