Golfreisnieuws nr. 412, 6 september 2018

In Zuid-Afrika gaan golfen en genieten perfect samen

{Advertorial} Golfers die bij AmbianceTravel een golfreis naar Zuid-Afrika boeken, doorgaans op maat samengesteld, doen dat natuurlijk omdat ze willen golfen op enkele van de vele prachtige banen die Zuid-Afrika te bieden heeft.

Lees verder

Adare Manor opnieuw in de prijzen

Ierlands nieuwste vijfsterren kasteel- en golfresort - Adare Manor - heeft haar tweede onderscheiding binnen. Nadat het golfresort eerder de Editors Choice Award van Golf Digest won, is het nu door het wereldvermaarde Virtuoso uitgeroepen tot 'Hotel van het Jaar 2018'.

Lees verder

Transformatie Le Manoir Hotel bij Le Touquet

Le Manoir Hotel op Le Touquet Golf Resort, uitgeroepen tot beste Franse golfhotel in 2017 en 2018, heeft fase twee van haar grootse opknapbeurt afgerond. De nieuwe, chique bar, de lounge en de receptie markeren een nieuw tijdperk voor het historische hotel.

Lees verder

Twaalf Nederlanders in het KLM Open

Twaalf Nederlandse golfers zijn verzekerd van deelname aan het KLM Open 2018. Zeven pro’s en vijf amateurs verschijnen aan de start op 13 september op The Dutch in Spijk. Komende week wijst toernooidirecteur Daan Slooter het allerlaatste startbewijs toe.

Lees verder

Luiten niet fit genoeg voor KLM Open

Heel even was er hoop dat hij toch aan het KLM Open zou meedoen. Vandaag heeft Joost Luiten echter laten weten dat hij definitief niet mee doet aan het KLM Open dat volgende week donderdag van start gaat. De tweevoudig winnaar is nog niet volledig hersteld van een polsblessure.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:Ambiance Travel, Adare Manor, Le Manoir, Golfsupport, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters