Golfreisnieuws nr. 413, 17 oktober 2018

Madrid heeft golfer veel te bieden

Madrid is momenteel een zeer populaire bestemmingen voor toeristen van over de gehele wereld. Dit dankt de Spaanse hoofdstad aan het heerlijke klimaat, het landschap, de gastronomie, de ongekende keuze uit vier- en vijfsterren hotels en de vele uitgaansmogelijkheden. Golfers komen er ook prima aan hun trekken met meer dan achttien golfbanen in de directe omgeving.

Lees verder

KLM Open vanaf 2020 drie jaar op Bernardus Golf

De kogel is door de kerk. Volgend jaar wordt het KLM Open vanwege het dubbele jubileum van sponsor en toernooi eenmalig op The International onder de rook van Schiphol gespeeld, maar in 2020 en de daaropvolgende twee jaar gaat het KLM Open naar het nieuwe Bernardus Golf in Cromvoirt.

Lees verder

Nieuwe brochure Pin High Golftravel

Pin High presenteert met trots haar nieuwe 'Middellandse Zee & Verre Bestemmingen' brochure. Ook dit jaar staat deze weer vol met bijzondere bestemmingen voor de scherpste prijzen.

Lees verder

Golfen in Dubai

Executive Golf komt met een mooie aanbieding naar Media One Hotel in Dubai. Dit hip en trendy hotel ligt op een top-locatie. Ook de veel uitdagende golfbanen liggen binnen handbereik. Weekarrangement 7 nachten met ontbijt, transfer luchthaven - hotel v.v. en 4 greenfees p.p. waarvan 1 x 9-holes nightgolf op Emirates Faldo Course vanaf 995. Bovendien is een halve dag woestijnsafari inbegrepen. Meer informatie: Executive Golf Travel.}

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:Retamares Casino Golf Madrid. Bernardus Golf Cromvoirt, Pin High, Executive Golf Travel,, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters