Golfreisnieuws nr. 414, 22 oktober 2018

IAGTO Awards voor Costa Del Sol, Mauritius en Hua Hin in Thailand

Vorige week werd in Slovenië de IGTM (International Golf Travel Market) gehouden. Op de slotavond werden, zoals elk jaar, de awards uitgereikt in diverse categorieën.
In categorie Golf Destination of the Year vielen in de prijzen:
Europe: Costa del Sol, Spanje
Africa, Indian Ocean and Gulf States: Mauritius
Asia & Australasia: Hua Hin, Thailand
North America: Scottsdale, USA
Latin America & The Caribbean: Dominican Republic

Meerdere bestemmingen worden ook aangeboden door Nederlandse golftouroperators. In deze nieuwsbrief een paar arrangementen die 3D Golfvakanties aanbiedt.

Mauritius, Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort 5* vanaf €2495 pp

Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort is gelegen in het hart van de ‘Domaine de Bel Ombre’, een voormalige suikerrietplantage aan de zuidkust van het eiland. De kamers zijn luxe en van alle gemakken voorzien.Dageijks kan gegolft worden op Championship Heritage Golf Course, een 18 holes baan gelegen tussen de heuvels en de lagune naast het hotel en één van de mooiste van het eiland. Verder ook nog een leuk Par 3 baan waar u gebruikt van kunt maken. Het arrangement bestaat uit: vlucht, VIP transfer airport - hotel vv, 7 nachten Deluxe kamer obv HP, unlimited greenfee op Heritage Golf. Meer info……..

Thailand Hua Hin, Centara Grand Beach Resort 5* vanaf €1999 pp

Centara Grand Beach Resort ligt in het centrum van Hua Hin, direct aan een mooi strand. De superiorkamers en suites ademen de spirit van weleer uit. Voor het golfen heeft u keuze uit acht verschillende mooie en uitdagende banen waarvan Black Mountain en The Banyan een absolute uitdaging zijn om te spelen met uitstekende faciliteiten, sfeervol, authenthiek of modern clubhuis en Pro shop. Het arrangement omvat: vlucht, 7 nachten verblijf in Superior Room obv. LO, 3 greenfees, op verschillende banen caddy, transfer luchthaven - hotel vv. Meer info…….

Spanje-Costa del Sol: Villa Padierna Palace Hotel 5* vanaf €825 pp

Het Villa Padierna Palace Hotel ligt in de gouden driehoek van de Costa del Sol, tussen Marbella, Benhavis en Estepona en op slechts 5 minuten van de Middellandse zee. Het hotel heeft slechts 130 kamers of suites voorzien van alle Luxe die u maar wenst. Bij dit hotel liggen drie golfbanen waar u als gast van Villa Padierna tegen sterk gereduceerde tarieven speelt. De uitdagene Flamingos Golf Club, de moeilijke baan Alferini GC en Tramores GC, geschikt voor iedere golfer. Het 4-daagse arrangement omvat: vlucht, autohuur, 3 nachten obv LO, 2 greenfees. Meer info …….

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's: Bert Trommelen, 3D Golfvakanties, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters