Golfreisnieuws nr. 415, 26 oktober 2018

Gleneagles Europees Golf Resort van het Jaar 2019

Gleneagles, het iconische Schotse hotel en sportresort waar vier jaar geleden nog de Ryder Cup gespeeld werd, is bij de jaarlijkse IAGTO-verkiezingen in Ljubljana uitgeroepen tot Europees Golf Resort van het Jaar 2019.

Lees verder

Samenwerking golfbaan El Prat met Aparthotel Attica 21 Vallés

Een van Spanjes meest prestigieuze golfclubs - Real Club de Golf El Prat – maakt het bezoekers nog makkelijker om van de superieure faciliteiten te genieten door een partnerschap aan te gaan met Aparthotel Attica 21 Vallés dat met een gratis shuttle op nog geen vijf minuten van de baan ligt.===

Lees verder

Verjaardagscadeau van Golf Son Muntaner op Mallorca

Golf Son Muntaner, het vlaggenschip van Arabella Golf Mallorca, bestaat achttien jaar en dat wordt gevierd. Voor het luttele bedrag van 99 euro kunnen tussen 1 november en 31 december twee rondes op de schitterende baan, inclusief gebruik van een buggy, geboekt worden.

Lees verder

Golfresort Terre Blanche opnieuw in de prijzen

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort in de Franse Provence is uitgeroepen tot 'Best Resort in Europe' bij de voor de 31ste keer gehouden 'Readers Choice Award' van Condé Nast Traveler. Een recordaantal van bijna een half miljoen Condé Nast Traveler lezers deelden hun ervaringen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:Gleneagles, Golfbanen: Terre Blanche, El Prat Mallorca, Sun Muntaner, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters