Golfreisnieuws nr. 417, 30 november 2018

Deze twintig golfbanen zou u gespeeld moeten hebben

Voor sommige banen moet u een flink eind vliegen, andere liggen dichter in de buurt, maar volgens golfscape.com zijn dit de beste twintig golfbanen in de wereld, die op uw bucketlist horen te staan en die u dus eens in uw leven gespeeld moet hebben. Of zoals Oscar Wilde ooit schreef: Leef uw leven zonder excuses, reis zonder spijt.

Lees verder

Met korting naar Quinta do Lago

Kerstmis komt vroeg bij het exclusieve Quinta do Lago Resort in de Portugese Algarve. Wie nu een ver blijfboekt tot 12 december, kan rekenen op een korting van tien procent.

Lees verder

Nederland bij grootste stijgers geboekte golfreizen

Nederland is een van de belangrijkste stijgers in een groeiende golfreizenmarkt. Cijfers van de International Association of Golf Tour Operators (IAGTO) laten zien dat de omzet in die markt in het afgelopen kwartaal met gemiddeld vijf procent is gestegen ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar geleden.

Lees verder

Update Minthis Golf Club op Cyprus

Cyprus is een aantrekkelijke golfbestemming met rond Pharos meerdere goede golfbanen. Minthis Golf Club is een van die golfbanen. De filosofie van dit Golfresort is om de gasten de best mogelijke ervaringen in golf, wellness, avontuur en cultuur te bieden. Om aan die belofte te kunnen voldoen krijgen op dit moment de golfbaan en de oefenfaciliteiten een update. Zomer 2019 moeten de werkzaamheden afgerond zijn.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:IAGTO, Golfescapes.com, Quinta do Lago, Minthis Cyprus, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters