Golfreisnieuws nr. 418, 11 december 2018

Golf4All (Golfbaan Harderwold) wordt zonnepark

Als het aan de eigenaar Cammingha Groep ligt wordt een deel van de 18 holes golfbaan van Golf4All Harderwijk omgebouwd tot zonnepark. Op 5 december is het bestuur van golfclub Harderwold, dat speelt op Golf4All, van dit voornemen op de hoogte gesteld.

Lees verder

Nieuwe website Executive Golf Travel

Vorige week is de nieuwe website van Executive Golf Travel, /www.executivegolf.nl, online gegaan. De website is overzichtelijker geworden door handige zoekfuncties zowel op bestemming, hotel, golfbaan maar ook op thema (All-Inclusive, Wine&Dine, etc.). Met de nieuwe, frisse look is het nog prettiger geworden naar dŽ golfvakantie te zoeken en te boeken. Kijk op: /www.executivegolf.nl

Sergio Garcia lanceert The Golf Hub

PGA Catalunya Resort, de nummer 1 golfbaan van Spanje, heeft haar nieuwe en ge-upgrade golfacademie - The Golf Hub - onthuld. Deze integreert de laatste state-of-the-art tracking technologie met 'social gaming', waardoor je op een nog leukere, socialere en toegankelijkere manier je golfspel kunt verbeteren.

Lees verder

'Stay and play' op Els Club Malaysia Desaru Coast

De Els Club Malaysia Desaru Coast in MaleisiŽ introduceert oneindig veel 'Stay and Play' arrangementen en heeft tegelijkertijd haar krachten gebundeld met diverse hotels in de omgeving, waaronder het Hard Rock Hotel Desaru Coast en het Sand and Sandals Beach Resort & Spa, waardoor het ook op maat gemaakte pakketten aan kan bieden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder, Lia Grooters
Foto's:Golf4All, Els Club PGA Catalunya, Sergio Garc ia, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters