Golfreisnieuws nr.40, 5 februari 2008
In dit nummer aandacht voor:
Geliefde zandbak van Ernie Els en Tiger Woods
Nieuwe vliegverbinding met o.a. Dordogne
Indoor Matchplay Invitational NK
LoyalTee Tour gaat van start
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Geliefde zandbak van Ernie Els en Tiger Woods

De 6677 meter lange Majlis Course van de Emirates Golf Club in Dubai is de geliefde zandbak van wereldtoppers als Ernie Els en Tiger Woods. Het eerste weekend van februari speelden zij daar weer de Desert Classic. Dubai is niet onbekend bij Nederlandse golfers. De populariteit van een baan als de Majlis Course heeft zelfs tot gevolg dat in het hoogseizoen weken van tevoren teetimes moeten worden afgesproken.

Lees verder

Nieuwe vliegverbinding met o.a. Dordogne

Voor golfers die even snel een paar banen willen spelen in de Dordogne, Languedoc of bij Parijs is er goed nieuws. Transavia start eind maart en begin april met nieuwe routes naar deze streken. Vanaf 31 maart vliegt Transavia tussen Rotterdam en Parijs Orly. Daarnaast start de chartermaatschappij op 10 en 11 april met vluchten naar Bergerac en respectievelijk Montpellier.

Lees verder

Indoor Matchplay Invitational NK

Op 16 februari wordt in samenwerking met de Nederlandse Indoor Golf Vereniging (NIGV) op de Haagse indoor golfbaan Swingaway het Indoor Matchplay Invitational NK gehouden. De winnaar van dit toernooi kan een prijzengeld van € 1.500 tegemoet zien. Aan het NK zullen naast professionele spelers ook de nodige “BN-ers” meedoen

Lees verder

LoyalTee Tour gaat van start

Burggolf geeft al jaren de Loyal Tee Card uit. Voor € 20 per jaar kunnen golfers de kaart aanschaffen. De kaart geeft recht op diverse kortingen op Burggolfbanen, ook kan geprofiteerd worden van bijzonder aantrekkelijke arrangementen. Daarnaast organiseert Burggolf de LoyalTee Tour. Golfers met een LoyalTee Card kunnen zich nu weer aanmelden voor de Tour van 2008. Voor de golfers met alleen een GVB is er dit jaar de GVB-tour in het leven geroepen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: DubaiGolf, Desert Classic, Chateau Les Merles, NIGV, Swingaway, LoyalTee, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers