Golfreisnieuws nr 420, 1 februari 2019

Golfreizen met korting
Golftouroperators hebben bijna wekelijks leuk geprijsde golfreizen. Wij zochten er een paar uit.

Griekenland met 3DGolfvakanties

Griekenland, Kreta.... wat een heerlijke bestemming voor een rondje golf. Boek voor 28 Feb en profiteer van een aantrekkelijke korting. Vanaf 1095 inclusief vlucht. Voor meer info: 3dgolf.nl.

Winter Golf Aanbiedingen van Executive Golf

Als u in de komende maanden nog lekker wilt golfen onder de zon, dan heeft deze golftouroperator verschillende mooie aanbiedingen. Bijvoorbeeld naar de Spaanse Costa del Sol of Egypte. Een volledig overzicht van het aanbod vindt u op www.executivegolf.nl

Met Pin High naar Aphrodite Hills Hotel op Cyprus

De compleet gerestylede Aphrodite Hills golfbaan is zeer de moeite waard. Samen met een verblijf in het luxe hotel, heeft u een onvergetelijke golfweek. Kosten 1049 excl vlucht (vanaf 118). Meer informatie op: www.pinhigh.nl/golfvakantie/aphrodite-hills-hotel.

Golfreisaanbiedingen en last minutes van Golftime

Op de startpagina van Golftime staan de laatste last minutes. Wij kwamen tegen een reis met tot wel 205 korting pp naar het 5* Guadalmina Spa & Golf Resort aan de Costa del Sol. Ook Morgado Golf Hotel wordt aangeboden met kortingen tot wel 160 pp. Meer info ook op golftime.nl/.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Pin High, Golftime, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters