Golfreisnieuws nr 422, 5 april 2019

Voorbereidingen 100ste KLM Open van start

De voorbereidingen voor de 100ste editie van het KLM Open zijn gestart. Op golfclub The International in Amsterdam wordt de baan in gereedheid gebracht voor één van de oudste toernooien van de European Tour. Van 12 tot en met 15 september strijken hier enkele van de beste golfers van de wereld neer voor de 100ste titel van het KLM Open, voorheen Dutch Open

Lees verder

Amsterdam Golf Show 2019

Ook dit jaar wordt de Amsterdam Golf Show gehouden. De vijftiende editie alweer. En zoals de laatste jaren op het inmidddels vaste adres Amstelborgh/Borchland. De data voor dit sportief dagje uit zijn 19 en 20 april. Zoals u gewend bent wordt de Amsterdam Golf Show een dagje uit rond alles wat golf te bieden heeft. Meer info…

Win een golfreis met Golf.nl

In het laatste magazine van Golf.nl staat een interessante winactie. Een 5-daagse golfreis naar het vijfsterrenresort Bom Sucesso in Obidos, Portugal. Om kans te maken op deze geweldige golfervaring op een European Tour golfbaan, hoeft u alleen op Golf.nl uw gegevens in te vullen. Daar vindt u ook alle specificaties van deze winactie die mede mogelijk is gemaakt door Pin High Golftravel. Meer info…..

Gevonden op internet, sociale media en in de golfbladen

GolfVrouw Instructiereis naar Vale de Lobo

Samen met PGA professional Marloes Olling verzorgt GolfVrouw een week met trainen, spelen, gezelligheid, hard werken, eten, drinken en ontspanning.”Veel leren, nieuwe doelen, alle facetten van het golfspel komen voorbij tijdens de trainingen, elke dag begeleiding door de baan. Een prachtige wedstrijddag op San Lorenzo Golfcourse én natuurlijk veel lachen, dat is zo gezond", lezen we op de website. De GolfVrouw Instructiereis is van zondag 27 oktober t/m vrijdag 1 november 2019 op Formosa Park Apartment Hotel – Vale de Lobo Portugal. Kosten € 1021,- p.p. (2-pers.kamer) en € 1156,- p.p. (1-pers.kamer). Meer info…..

Golfen voor een prikkie op Golf International Moyland

Di Matteo Golfen Over De Grens heeft voor de maand april een spotgoedkope aanbieding om op Golf International Moyland te golfen. Een dagarrangement kost €30 pp. Dat is inclusief green fee 18 holes, koffie en iets lekkers, lunchpakket en borrelhapjes, Komt u met 4 personen dan kost het maar en € 80 per flight. Een prikkie. Meer info…….

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: KLM Open, Amsterdam Golf Show, Golf.nl, GolfVrouw.nl, Di Matteo Golfen over de Grens, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.