Golfreisnieuws nr 423, 12 april 2019

Onvergetelijke exclusieve en leerzame golfreis

{Advertorial} Je hoeft niet ver te reizen om topbanen te spelen in de zon. De Costa del Sol, ook wel Costa del Golf genoemd, heeft alles in huis voor een onvergetelijke golfreis. Met zijn aangename mediterrane klimaat met meer dan driehonderd dagen zon en een keuze aan meer dan zestig golfbanen is dit de Europese topbestemming voor golfliefhebbers.

Lees verder

Aprilnummer Nationaal Golfmagazine uit

Het aprilnummer van het Nationaal Golfmagazine is weer uit. In dit nummer onder andere aandacht voor Golfen in Noord-Ierland. Dit jaar wordt op Royal Portrush The Open gehouden Reden om de golfbaan te bezoeken. Verder een artikel over de dertig jaar oude Henri Chapelle. De mooie golfbaan vlak over de grens bij Maastricht. En een uitgebreid verhaal over het Schotse Ayrshire. Wie daar golft voetlt de magie van een eeuwenoude golfhistorie. Nieuwsgierig? Het Nationaal Golfmagazine is gratis en ligt op alle Nederlandse golfbanen. Of lees het magazine online op Nationaal Golfmagazine.

Gevonden op internet, sociale media en in de golfbladen

Groen doen op golfbaan Sluispolder

Clubmanager Renate Roeleveld (recentelijk nog uitgebreid geportretteerd op GolfVrouw) schreef op Facebook: “We doen graag groen bij Sluispolder. Daarom willen we zo min mogelijk koffiecups in de baan. Dat scheelt afval en spaart weer een boom of wat uit om te maken. Daarom vanaf vandaag verkrijgbaar: De Sluispolder Koffiecup. En hij is ook nog eens inclusief wasservice.” Meer informatie over golfbaan Sluispolder.

Doe de Mackenzie Trail rond Leeds

Alister MacKenzie is ongetwijfeld een van de beste golfbaanarchitecten. Hij begon zijn carrière in Leeds in Engeland. Rondom deze stad liggen dan ook drie van zijn vroegste en meest geslaagde ‘pieces of art’: De golfbanen Alwoodley, Moortown & Sandmoor. Authentic Golf biedt een vierdaagse reis aan naar de Mackenzie Trail. Prijs: vanaf € 650,- p.p. o.b.v. tweepersoonskamer. Meer info…….

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Join the Pro, 3D Golfvakanties, Nationaal Golfmagazine, Golfbaan Sluispolder, Authentic Golf, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.