Golfreisnieuws nr 424, 18 april 2019

KLM Open strikt Sergio Garcia voor 100ste editie

Sergio Garcia, winnaar van de Masters in 2017, speelt mee in de 100ste editie van het KLM Open op golfbaan The International in Amsterdam. Nederlandse golffans kunnen zich verheugen op de komst van de meest succesvolle Ryder Cup-speler ooit van 12 tot en met 15 september dit jaar op het oudste sporttoernooi van Nederland. Garcia won tot op heden 31 toernooien wereldwijd waarvan 15 op de European Tour. Op het KLM Open maakt hij zijn debuut.

Lees verder

One day fly away golfen op Texel

Doe eens gek. Ga golfen op Texel en ga daarheen met het vliegtuig. In zo'n 40 minuten bent u op het waddeneiland. City2city Golf verzorgt dat. We schreven er vorig jaar ook over. De touroperator vliegt met 2-motorige vliegtuigen die maximaal zes personen comfortabel vervoeren. De bemanning bestaat uit twee zeer ervaren piloten. Het arrangement naar Texel kost € 449,00 pp obv 6 personen. V Meer info…….

Golfen op verrassend en veelzijdig Mallorca

Het Spaanse eiland Mallorca heeft verrassend veel te bieden. Naast een ruim aanbod van uitdagende golfbanen en comfortabele hotels, treft u er een prachtige natuur, schilderachtige baaien en typisch Spaanse plaatsjes in het binnenland. Executive Golf biedt diverse arrangementen op dit eiland aan. Bijvoorbeeld het vijfsterren Zafiro Palace Alcudia. Het hotel ligt op korte afstand van de golfbaan Alcanada Golf, een topbaan uit de koker van Robert Trent Jones jr. Meer info…….

Geen parkeerstress op Eindhoven Airport

Vliegt u de komende tijd vanaf Eindhoven Airport naar uw golfbestemming, dan bent u niet de enige. Honderdduizenden vakantiegangers vliegen in de meivakantie vanaf deze luchthaven. Het vinden van een parkeerplek kan dan een hele opgave zijn. Wij zagen een advertentie over de Eazzypark app. Daarmee kunt u van te voren een parkeerplek reserveren en als u dat tot en met 2e paasdag doet, krijgt u 10% korting. Meer info …….

Amsterdam Golf Show 2019

Nog geen plannen voor morgen of zaterdag? Misschien is een bezoek aan de Amsterdam Golf Show een idee. Dit jaar wordt de vijftiende editie gehouden. En zoals de laatste jaren op het inmiddels vaste adres Amstelborgh/Borchland. De data voor dit sportief dagje uit zijn 19 en 20 april. Zoals u gewend bent wordt de Amsterdam Golf Show een dagje uit rond alles wat golf te bieden heeft. Meer info…

Nationale Open Golfdagen 2019

Een andere leuke activiteit voor het paasweekend zijn de Open Golfdagen. Die worden op zaterdag 21 april en zondag 22 april gehouden. De ideale gelegenheid om vrienden en familie gratis en vrijblijvend kennis te laten maken met de golfsport, golfclubs en golfbanen van ons land. Veel Nederlandse golfbanen zullen tijdens de Nationale Open Golfdagen hun deuren wagenwijd openzetten om nieuwsgierige bezoekers alles te vertellen en te laten zien over de golfsport, de golfbaan en de golfclub. Meer informatie….

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: KLM Open, City2CityGolf, Executive Golf, EazzyPark, Amsterdam Golf Show, Open Golfdagen, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.