Golfreisnieuws nr 425, 3 mei 2019

Mooie golfdeals bij Pin High Zomertoppers

Pin High Golftravel heeft ook voor deze zomer een selectie gemaakt van de mooiste bestemmingen voor de beste prijs. Bovendien krijgt u bij elke geboekte reis een voucher voor 12 Bridgestone golfballen.

Zomertoppers

U heeft de keuze uit maar liefst 40 speciaal geselecteerde en zeer diverse hotels met de beste golfbanen. Van een fraai gerestaureerd kasteelhotel in Limburg tot een sterrenspektakel in Oostenrijk. U boekt een zomertopper inclusief twee nachten, twee diners en twee greenfees al vanaf € 219,- per persoon. Een volledig overzicht van de zomertoppers vindt u op www.pinhigh.nl/zomertoppers.

Win een golfreis

Ook dit jaar geeft Pin High een compleet verzorgde golfreis weg. Meld u aan voor de zomertopper winactie en wie weet verblijft u binnenkort in het prachtige Hotel du Golf Barrière Deauville. Naast een golfreis maakt u kans op andere mooie prijzen, waaronder een Pin High waardebon t.w.v. € 100,-, een greenfee of een Renard horloge. Ga om mee te doen naar www.pinhigh.nl/win De winactie loopt tot 1 juni.

Win 30 euro van 30-jarige Pin High

Pin High bestaat dit jaar 30 jaar. Heeft u van de afgelopen 30 jaar een leuke herinnering aan een reis die u met Pin High heeft gemaakt? Stuur dan uw foto(‘s) met een korte anekdote naar ons. Als uw verhaal gebruikt wordt in de volgende brochure en, of op de website van Pin High, ontvangt u een Pin High waardebon ter waarde van 30 euro. 30jaar@pinhigh.com

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Pin High Golftravel, Pixabay, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.