Golfreisnieuws nr 427, 3 juni 2019

Golftoernooi Golf & Belgian Beer in Ras Al Khaimah

Executive Golf Travel organiseert in samenwerking met andere gerenommeerde golftouroperators uit Europa vanaf 18 november het gezellige Golf & Belgian Beer toernooi. Deelnemers verblijven 5 nachten in het luxe Hilton Al Hamra Golf & Beach Resort in het emiraat Ras al Khaimah, 5 x BBQ-diner inclusief onbeperkt Belgisch bier en 4 toernooidagen over 2 spectaculaire banen. De reis wordt afgesloten met 2 nachten Dubai voor een bezoek aan de finaledag van The Race to Dubai. Meer informatie op website Executive Golf Travel.

Laat u verrassen door de surprisereis van Pin High

Na de succesvolle edities van 2017 naar Thracian Cliffs en 2018 naar Costa Navarino organiseert Pin High ook in 2019 een nieuw avontuur. Vast staat: U gaat naar de zon, speelt op een waanzinnige golfbaan, logeert in een prachtig resort en de kans is heel groot dat u er nog nooit bent geweest. Pin High directeur Eric Bakker gaat weer mee als reisleider.

Lees verder

American Express blijft sponsor KLM Open

American Express verbindt zich aan de 100e editie van het KLM Open, het oudste internationale sporttoernooi van Nederland. Daarmee is het bedrijf voor het 16e jaar op rij sponsor van het European Tour-toernooi op Nederlandse bodem. De 100e editie van het KLM Open wordt gehouden van 12 t/m 15 september op golfbaan The International in Amsterdam.

Lees verder

In 2020 weer een Messinia Pro-Am op Costa Navarino

De vijfde editie van de Messinia Pro-Am wordt gehouden van 19 tot en met 22 februari 2020. Dit jaar werd de Messinia Pro-Am bijgewoond door de Hollywoodster Bill Murray. Of er in 2020 ook weer beroemde sterren meedoen is onbekend. Wel bekend is dat de Pro-Am op de mooie golfbestemming Costa Navarino wordt gehouden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Tim Buitenhuis, Executive Golf Travel, Pin High, Costa Navarino, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.