Golfreisnieuws nr 428, 17 juni 2019

Pin High Crazy Days zijn weer begonnen

De Crazy Days van Pin High zijn weer begonnen.Deze hele week nog profiteren golfers van de hoogste kortingen en beste golfreisaanbiedingen. Crazy Days duren tot en met 23 juni. Kortingen kunnen oplopen tot wel € 280,- per persoon! Daarnaast maakt u dagelijks kans op een TaylorMade Pro 4.0 Cartbag van Jumbo Golf. Naast kortingen biedt Pin High veel andere extra’s, zoals gratis greenfees en kamerupgrades aan. Het aanbod is divers, met unieke arrangementen in België, Duitsland, Frankrijk en natuurlijk ook in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.pinhigh.nl.

Vechter Patrick Reed naar 100ste KLM Open

Alle vliegmachines van de KLM ontbraken bij de presentatie van het 100ste KLM Open. Geen enkel toestel landde op, of steeg op van, Schiphol over The International, de golfcourse waar van 12-15 september het honderdste Internationaal Golfkampioenschap van Nederland wordt gespeeld. De grote sterren zullen Sergio Garcia, Matt Wallace, Thomas Pieters, Lee Westwood, Patrick Reed en, natuurlijk, Joost Luiten zijn.

Lees verder

Mooie outfit voor vrijwilligers KLM Open

De 1300 vrijwilligers van het KLM Open golftoernooi worden ook dit jaar gekleed door sponsor Duca del Cosma uit Vreeland. Duca del Cosma is een van oorsprong Italiaans golfmerk, dat sinds een paar jaar in handen is van Frank en Caroline van Wezel. Hun ‘golf & fashion’ golfschoenen zijn momenteel te koop in zo’n dertig landen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, Leo van de Ruit
Foto's: Pin High, Leo van de Ruit, Frank Vuylsteke, Duca del Cosma, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.