Golfreisnieuws nr 429, 1 juli 2019

Weekendje golfen op PGA Catalunya

Journalisten van Golfersmagazine vroegen zich af of je een weekendje in Noord-Spanje kon golfen zonder een vrije dag op te nemen. Conclusie: het kan. Wel moesten ze zaterdagmorgen om drie uur opstaan om om tien voor twaalf op de eerste tee te starten op de Stadium Course van PGA Catalunya. Na het lezen van het stuk is onze conclusie ook dat het kan, maar wij zouden de avond ervoor vertrokken zijn. Hoef je ook geen vrij dag op te nemen. Oké, het kost je een overnachting meer, maar je komt dan wel uitgerust op de golfbaan aan. Lees hier het artikel van Golfersmagazine.

Golf.nl test golfhorloges en afstandmeters

Afstandmeters en golfhorloges maken het golfen makkelijker. Op golfbanen in Nederland maar zeker ook in het buitenland. Ze zijn makkelijk mee te nemen op reis en nemen geen of nauwelijks ruimte in. Maar wat zijn nu goede horloges en afstandmeters? Golf.nl testte ze en zet de plussen en minnen op een rij. Lees de test op Golf.nl..

ZakenGolfVrouw 2019

ZakenGolfster, ooit opgezet door Ariane Struyvenberg en acht keer met succes gehouden, heeft een opvolgster. ZakenGolfVrouw. Dit nieuwe evenement is een samenwerking van Marloes Olling van GolfVrouw.nl en Barbara Peek van Lapeek.com. Zij hebben hun krachten gebundeld om van dit nieuwe toernooi een jaarlijks terugkerend event te gaan maken. Een toernooi dat volledig draait om netwerken, waarbij alle deelneemsters zo veel mogelijk vrouwen ontmoeten. De eerste ZakenGolfVrouw vindt plaats op donderdag 3 oktober van 14:00 uur tot 21:00 uur, op The International te Amsterdam. Meer info…….

Rotterdam Golf Tour

Golfliefhebbers uit de regio Rotterdam kunnen zich tijdens de Rotterdam Golf Tour met elkaar meten. In een wedstrijdformat van drie open strokeplay-toernooien bij de clubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche worden de beste amateurgolfers bepaald. Afgelopen weekend werd het eerste toernooi gespeeld bij de golfclub Kralingen. Op 24 en 25 augustus is het tweede toernooi van de Rotterdamse Golf Tour bij De Hooge Rotterdamsche en op 15 september de laatste bij Kleiburg. De Rotterdam Golf Tour ondersteunt Stichting Spieren voor Spieren. Meer info…….

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Bert van der Toorn, Golf.nl, ZakenGolfVrouw, Rotterdam Golf Tour, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.